Tanjug/AP
Nikola Jokić

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, poručio je da je njihovog najboljeg igrača Nikolu Jokića na momente nemoguće čuvati.

Jokić je prošle sezone završio u idealnoj petorci NBA lige, pa je samim tim bio i najbolji centar najjače lige sveta.

Ovu sezonu je nešto slabije počeo, ali deluje kao da se vraća na staru dobru formu pošto u poslednjih 20 utakmica prosečno beleži 23.5 poena, 9.7 skokova i 6.5 asistencija.

Pored svega toga, Nikola šutira oko 55% iz igre, odnosno 42% van linije za tri poena od 1. decembra 2019. godine, i njegov trener Majk Meloun smatra da ga je nemoguće čuvati.

– Kad Nikola počne da pogađa šuteve spolja, naša igra se u potpunosti “otvara”. Što je još interesantnije, kada Jokić počne da pogađa te šuteve za tri poena, njega je maltene nemoguće čuvati – rekao je Majk Meloun.

Denver Nagetsi su ove sezone pobedili na 27 utakmica i uz to imaju 12 poraza, pa “sede” na poziciji broj 2 na Zapadu odmah iza neprikosnovenih Los Anđeles Lejkersa.

1 COMMENT

  1. Glas za nase NBA kosarkase !

    Svi mozete da glasate neograniceno puta na dan preko prozora BEZ ARHIVIRANJA.

    Znam da ova procedura sigurno prolazi preko Google Chrome, Mozilla Firefox i Yandexa, bitno je

    da se drzite ovog redosleda :

    1. Otvorite prozor BEZ ARHIVIRANJA

    2. Odete na link za glasanje

    https://vote.nba.com/en?cid=nba:allstar20:institutional:nbacom:intsites:vote:traffic:global:english

    3. Odradite proceduru glasanja i glasate

    4. OBAVEZNO zatvorite taj prozor BEZ ARHIVIRANJA

    Ovu proceduru mozete ponoviti bezbroj puta. Potvrda o uspesnom glasanju vam stize svaki put na email adresi koju ste ostavili na linku prilikom glasanja. Ovde u Sloveniji glasaju samo za Doncica da ne bi gubili vreme za stikliranje
    drugih kosarkasa . Ja u Ljubljani neznam nikog ko ne glasa bar deset puta dnevno. Znam neke koji imaju super brzi internet pa posalju i trista poruka dnevno. Svi kazu tako reklamiramo Sloveniju!

    P.S. I ja glasam za Jokica i Srbiju !

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here