AP Photo/Rick Bowmer

Košarkaši Jute pobedili su noćas na svom terenu ekipu Denvera sa 122:110 i na taj način ekipi iz Kolorada naneli drugi uzastopni poraz u NBA ligi.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je zbog povrede kolena meč završio dva minuta pre kraja prvog poluvremena

Za sada nije poznato koliko će i da li će Jokić provesti vreme van terena, ali povreda najverovatnije nije toliko ozbiljna koliko je inicijalno izgledala.

Njegova ekipa je u trenutku povrede imala rezultatski egal, koji su održavali i u trećoj deonici. Međutim, kada se prelamalo Nagetse nije imao ko da “povuče”, te su igrači domaćeg tima ubrzo stigla do dvocifrene prednosti.

Jokić je za 15 minuta na terenu upisao je 24 poena (8/9 iz igre, 3/3 za tri), uz po šest skokova i asistencija za ekipu Denvera.

Vil Barton je u porazu svog tima dodao 21 poen uz četiri skoka, dok je Eron Gordon postigao poen manje uz sedam skokova.

Jokićeva kratka partija dobija na značaju kada u obzir uzmemo da ga je čuvao trostruki najbolji defanzivac lige koji je i predvodio tim iz Solt Lejk Sitija. Rudi Gober je ostvario dabl-dabl učinak od 23 poena i 16 skokova, Donovan Mičel je postigao poen manje uz šest asistencija, a Džordan Klarkson je dodao 19 poena.

Juta je i dalje bez poraza sa tri pobede, dok je Denver na učinku 2/2 nakon dva poraza u dva dana. Nagetsi su prethodno poraženi od Klivlenda nakon sjajne partije Džereta Alena.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here