Stefan Đaković
26. Drinska regata

Veliki spust rekom Drinom i ove godine upotpunio je ukus prave, sveže mlevene Bonito kafe, koja je doprinela još pozitivnijoj atmosferi među učesnicima. Druženje koje se mesecima kasnije prepričava, Bonito je učinio posebnim, pružajući regatašima dodatnu dozu energije i pozitivnih vibracija.

Veliki broj posetilaca je u periodu od 17. do 21. jula, na najvećem događaju na vodi u ovom delu Evrope imao priliku da uživa u spoju prirode i pravog ukusa kafe. Drinom je zaplovio i Bonito splav, koji se uz muziku i pesmu pridružio velikom broju plovila sa učesnicima iz svih krajeva Srbije, a na obali su sve posetioce čekala iznenađenja, kafa i pokloni na Bonito štandu.

Bonito kafa koja dolazi direktno sa plantaža Brazila osvaja bogatom aromom i ima dva ukusa – standardno pržena i tamno pržena. Standardno pržena Bonito kafa, dobijena mešavinom posebno odabranih i kvalitetnih sorti kafe zadovoljava svačiju želju za šoljicom prave kafe, dok je tamno pržena Bonito kafa pripremljena zbog svih onih koji u šoljici kafe traže nešto jači ukus, konkretniju gorčinu i još veći talas pozitivnih vibracija.

Izazov drinskih brzaka začinjen snažnim ukusom sveže mlevene Bonito kafe, stvorio je nezaboravne trenutke na 26. Drinskoj regati i sjajno raspoloženje među učesnicima koje će sigurno trajati dugo – baš kao i ukus prave kafe!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here