Još jedna vojna parada u maju?

0

Parada ponovo za Dan pobede nad fašizmom
 

Umesto žardinjera, sada su kod zgrade SIV-a crveno-bele barijere i traka "Beograd puta", a u "Beokom servisu" kažu da sanacija tih oštećenja nije prioritet.

"Očekujemo da nam iz Ministarstva odbrane potvrde da će 9. maja 2015. biti organizovana nova vojna parada. Ako dobijemo potvrdu, nećemo postavljati travnata ostrva, već ćemo najverovatnije ostaviti vertikalnu signalizaciju do te parade. Tako nećemo baciti novac za nova ostrva koja bismo u maju ponovo uklanjali zbog tenkova. Ponašamo se racionalno, a ostrva ćemo postaviti posle nove parade", rekao je Darko Glavaš, direktor "Beokoma".

 

On je dodao da će udubljenja koja su napravili tenkovi biti popravljena pre zime. Vozači jedva čekaju sanaciju puta kod SIV-a i kod hotela "Jugoslavija".

"Imam tvrđe gume, pa mi automobil trucka kada vozim ovuda. Toga nije bilo pre parade. Neprijatan je osećaj, kao da stalno prelazim preko pune linije. Nadam se da će to sanirati", rekao je Aleksandar Marković iz Zemuna.

 

U "Beograd putu" ističu da oni sami ne mogu da uklone tragove.
 

"Pripremu za paradu radili smo po nalozima nadležnih u gradu, pa ćemo tako postupiti i pri sanaciji oštećenja. U toku je dogovor o načinu sanacije i naše ekipe će realizovati naloge čim ih dobiju", kažu u "Putu".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here