pixabay.com

Za novčanu pomoć od 100 evra do juče se prijavilo 4,26 miliona građana, a redosled isplate zavisi od banke u kojoj imate račun. Postoji i način da proverite da li vam je novac uplaćen.

Sve se može proveriti u dva koraka. Potrebno je da posetite sajt: https://idp.trezor.gov.rs/validate-account.
Tu se nalazi opcija „Provera statusa prijave“, gde je potrebno da upišete svoje podatke i odmah ćete videti da li je novac na vašem računu ili ne, piše B92.
Jednokratno ovlašćenje ostaje i za ovih 100 evra, pa ukoliko neko ne može da podigne novac, može da ovlasti drugu osobu bez overe kod notara, samo uz ličnu kartu onoga ko ima pravo na pomoć i onoga ko novac podiže.
Juče je počela isplata novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta.
Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, a tom dinamikom očekuje se da će do 1-2. juna biti završene sve isplate za one koji su se prijavili za pomoć.

1 KOMENTAR

  1. Вучић и Дачић деле државне паре онима који су данима седели у изолацији, нису могли да троше паре по кафићима… и на тај начин су уштедели нешто од пензија које су редовно примали. Корона је унаказила баш државне финансије по целом свету. Ту је нешто сумњиво. Кад су следећи избори? Дафина банка, док држава не оде под стечај?

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime