Promo
Kula Beograd

U Beogradu na vodi biće izgrađene još tri zgrade – Libera, Sole i Scala imaće 563 stana i 685 parking mesta.

Nove zgrade biće izgrađene na jugoistočno od budućeg šoping mola i Kule Beograd u Bloku 19, odnosno jugozapadno od parka u samom Bloku 24 projekta Beograd na vodi, prenosi B92 i dodaje da se to vidi na osnovu Zahteva za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje stambeno-komercijalnih objekata u Bloku 24

Dva poslovno-stambena objekta – Libera i Sole – imaće po 15 spratova dok će treći, Scala, imati 12 spratova, uz prizemlje i podzemni parking, gde će objekti imati dve zajedničke podzemne etaže, za garaže, lokale i tehničke prostorije, kao i ostave za stanare.

U te tri zgrade biće 563 stana, dok je predviđeno i 685 parking mesta.

Ukupna površina zgrada biće više od 67.000 kvadrata, dok će ispod površine biti izgrađeno još oko 29.000 kvadrata, a prema planovima, zelene i slobodne površine prostiraće se na oko 16.000 kvadrata.

1 KOMENTAR

  1. Srbija u istoriji nema Kanalizaciju i otpadni odliv kao druge zemlje np Nemacka. Zato Srbi pisaju i seru u dvoriste gde stignu .I eto ti zaraze koliko hoces Vucic bi trebao pod hitno da se sa tom temom pozabavi.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime