Instagram
Jovana Jeremić

Voditeljka je odmah reagovala na prozivke bivšeg prijatelja i kolege Milomira Marića, sa kojim je dugi niz godina radila.

Jovana Jeremić se prvo oglasila na Instagramu i objavila isečak iz emisije koju Marić vodi, a tokom koje se u razgovoru sa sagovornikom dotakao i nje.

Vlasnica škole jahanja Nina Šobota, koja je bila gošća u jutarnjem programu na Hepi televiziji kod Milomira Marića je govorila o silovanju u konjičkom sportu, temi koja danima potresa domaću javnost.

Ona je odmah na početku svog gostovanja istakla da je o tome prvo govorila kod Jovane Jeremić u jutarnjem, na šta je Milomir Marić odmah reagovao komentarom: “Trebalo je da odete u Tužilaštvo, a ne da se žalite jednim novinama, jednoj novinarki”, aludirao je rečima na Jeremićevu, dok je gošća govorila: “Ne, ja sam prvo sve ispričala Jovani Jeremić”, na šta je Marić podrugljivo odreagovao: “A, onda je to već ozbiljna priča”.

Jovana je odmah reagovala.

“Šta se dešava na spomen moga imena? Komentari su suvišni! Znam da mnoge moj uspeh boli! Devojčica, koja je Alisa u zemlji čuda, koja sedi pored Marićća, može da se šali sama sa sobom, što uveliko već čini svakojutarnjim ponašanjem i izjavama da treba ‘cepati novine’, ali se sigurno neće moći šaliti sa Jovanom Jeremić koja je ceo svoj život posvetila uredništvu”, napisala je Jovana, pa dodala:

“Ja sam kolegama sa Hepija dala kontakt i poslala Ninu. Urednički sam im pomogla otvorenog srca. Ovo mi je hvala.”

Sve šta je Jovana imala da kaže i kako je izgledala ova situacija u Marićevoj emisiji pogledajte u videu:

“Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod*ebavački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, ‘Alisa u zemlji čuda’, i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika”, rekla je Jovana za Blic, pa dodala:

“Apsolutno niko ne može da omalovažava kolege koji su bolji od njih, rezultat na ‘semaforu’ je jasan, ja sam najgledanija urednica i voditeljka u ovoj zemlji i regionu, i to je tako, svidelo se to Mariću ili ne. Milomir Marić je čovek pored kojeg sam ja provela deset godina, i ja jako dobro poznajem svog učitelja Marića. I dan danas jutarnji program i Marić žive od mog nekadašnjeg šera! Treba da me urame, jer je Jovana Jeremić na toj televiziji ostavila dušu i mladost, a da bih sad dobila šta? Da se Milomir Marić sprda?!”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here