Instagram
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić više od pola godine vodi Jutarnji program na televiziji Pink, a u susret prazniku rada nije krila koliko joj je važno to što samostalno zarađuje i živi od svoje plate.

Ove godine možda „ulov“ u njen život bude ušao na dve noge, u vidu novog muškarca ili, kako bi Jovana rekla, brancina.

– Moj tata je veliki pecaroš, tako da sam od njega nasledila tu ljubav prema pecanju, a veliki sam ljubitelj ribe. Planirala sam da upecam brancina kada odem na more, ali nekog svetski poznatog.

Jeremićeva kaže da joj partner nije potreban da bi bila finansijski osigurana.

– Vrlo je važno da žena bude samostalna, pogotovo ako je moderna, razvedena žena s tradicionalnim sistemom vrednosti. Žena je glavni oslonac detetu, a muškarci su možda dobri muževi, ali su u devedeset odsto slučajeva očajni očevi. Žena mora da ima svoj posao, svoj stan, svoj automobil – kaže voditeljka, koja se grozi žena koje žive na račun svojih partnera.

– Nikada ne bih dozvolila da me partner izdržava i da mi dotura pare kao sponzor. To mi je odvratno. Ukoliko bih pronašla partnera koji je mnogo jači od mene, pristala bih da živim u njegovom svetu jer mi je dosta slabića i toga da ja budem ta koja vuče. San mi je da upoznam nekog ko ima sve svoje i kome ne treba moj svet – navodi Jeremićeva.

Krah braka s Vojislavom Miloševićem nije uticao na to da Jovana izgubi veru u ljubav, zbog čega jedva čeka da se ponovo uda.

– Lepo je biti u braku kada se ljudi iskreno vole, kada se ne varaju i kada postoji neraskidiva povezanost. Izašla sam iz braka kada sam shvatila da to nemam, a ja čvrsto verujem u ljubav za ceo život. Nije bilo poente ostajati u odnosu koji nije zdrav i treba otići kada ljubavna priča postane bolesna. Imam mnogo udvarača, ali ću sledećeg partnera predstaviti kad se drugi put udam – navodi Jeremićeva.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here