ATAImages/ Amir Hamzagic/
Jovana Jeremić sa Vojom Miloševićem

Voditeljka Jovana Jeremić okončala je brak sa svojim dugogodišnjim partnrom Vojislavom Miloševićem, sa kojim ima ćerku Leu.

Iako retko pokazuje svoju ranjenu stranu, pogotovo kada su muškarci u pitanju, Jovana se sada slomila pred kamerama dok je pričala o odnosu sa Vojom.

– Voja je bio čovek sa kojim sam provela najteže momente. On me je voleo kada nisam imala ništa. Sada je lako voleti Jovanu koja je bogata za današnji standard i koja je uspela u životu i zato njemu ne sme da fali dlaka sa glave. Što se njega tiče, niko ne sme da ga dira, ne sme da mu fali dlaka sa glave – rekla je Jovana kroz suze u jednoj emisiji.

Jovanin bivši muž je sve to prvi podelio na svom Instagram profilu, a voditeljka je onda podelila i na svom. Ona je uz sve snimke dodala i komentar.

– Neke stvari se dogode samo jednom u životu. Zato je najbitnije biti čovek jer dobrota, iskrenost, prava ljubav je nešto što se nikad ne zaboravlja. I nakon razvoda to učvrsti ljude u smislu iskrenog prijateljstva za sva vremena. Krenuli smo od nule, a danas… – napisala je ona.

Podsetimo, nakon zvaničnog razvoda, Jovana je sa Vojom otišla na kafu, kako bi popričali, budući da od brakorazvodne situacije nisu želeli da prave pompu, jer skandala nije ni bilo. Voditeljka i danas priča samo lepe priče o Voji i sa suzama se priseća njihovih lepih dana tokom braka koje su proživeli zajedno.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here