Jovana Jeremic

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić bila je zatrpana poslom, a sada je o tome progovorila.

Naime, Jovana je od šest sati jutros bila u studiju gde je prvo vodila “Novo Vikend Jutro”, a zatim je odmah počela da radi specijalnu emisiju. Ona kaže da joj je kolega Predrag Sarapa bio velika podrška.

– Mnogo mi je Sarapa pomogao jer on je stvarno maher. Njemu je to ko zna koja specijalna emisija, meni je prva u životu. Radujem se što smo se fino uklopili i mislim da smo ovo jako izgurali… – priča Jeremićeva.

Jovana nije doručkovala, niti ručala za tih 12 sati.

– Bila sam i gladna i žedna, a još postim ceo post, ali srećom imam super ekipu koja mi je dodavala keks, grisine… Popila sam mnogo sokova, kafe, vode. Bitno je da imaš pozitivnu energiju. Još kada si zaljubljen i kada te ljubav drži, možeš da vodiš 24 časa – zaključuje voditeljka “Novog Vikend Jutra”.

2 COMMENTS

  1. Pazi Jovana sto je brzo to je i kuso mislim na ljubav ko se brzo zaljubi kaje se na tenane stani malo na loptu tajm aut glavu gore i malo vise ozbiljnosti docekuj goste nemoj da te oni cekaju cekaj ti njih i uvek ustani i pozdravi se pred kamerama sa svima bez obzira na razgovore iza kamera to iza gledaoci ne vide budi dama

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here