Instagram
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić segment Jutarnjeg programa posvetila je Maji Marinković i Aleksandri Subotić i njihovoj aferi oko istog čoveka.

Drama između Maje Marinković koja je otela muža Aleksandri Subotić ne jenjava. Nedugo nakon što je Aleksandra najboljoj prijateljici poručila da je “od prošlog razvoda zaradila 600 evra”, a ova joj odgovorila da ne glumi žrtvu “jer se čerečila sa maminim dečkom”, teme se dotakla i Jovana Jeremić u Jutarnjem programu.

Voditeljka je u studiju ugostila izbačene učesnike Zadruge, s kojima je komentarisala skandalozni snimak iz bazena i pitala:

– Šta će ti muškarac koji vara ženu? Bila sam ja u tim situacijama, ali sam rekla ‘druže, razvod, potpis, pečat da vidim i tad može – rekla je prvo kritikujući Mimas koja je bila u vezi sa oženjenim Grujom, pa nastavila:

– Šta se dešava sa Aleksandrom, Maja joj maznula muža? Ona joj čuvala dete, čula sam – pitala je Jovana goste u studiju pa dodala: “Karma. Ona te udari kad se najmanje nadaš, obožavam karmu. Kako li će sad Aleksandra da uzvrati udarac? – pitala se Jovana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here