Instagram/srdjan.predojevic
Jovana Joksimovic i Srdjan Predojevic

Televizijski duo Jovana Joksimović i Srđan Predojević uskoro će krenuti da vode jutarnji program na televiziji K1, čiji je vlasnik Željko Joksimović, suprug voditeljke Jovane Joksimović.

Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji. U domaćim medijima se od tada spekuliše o eventualnom prelasku voditeljskog para na neku drugu televiziju.

Prema rečima izvora, Srđanu i Jovani je posao na svojoj televiziji K1, ponudio upravo voditeljkin suprug, Željko Joksimović. Pa iako se šuškalo o tome da Joksimović u svom timu želi samo Jovanu, a da Srđan verovatno ostaje bez poslovnih ponuda, kako Nova.rs saznaje, stvari sada stoje drugačije, te postoji velika šansa da voditeljski par ipak nastavi zajedničku karijeru i to na ovoj televiziji.

Srđan Predojević, nije želeo ni da demantuje, niti da potvrdi ova saznanja.

– Trenutno vozim, ne bih davao nikakve informacije, niti bilo kakve izjave. Hvala na pozivu – rekao je Srđan Predojević.

Jovana Joksimović je, s druge strane, ostala nedostupna za komentar.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV “Prva”, a kako se pisalo ranije, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

1 COMMENT

  1. Strasno koliko se mediji bave ovim prosečnim ljudima. Ima mnogo boljih novinara i voditelja. Mediji su im i podigli cenu, možda plaćeno.
    Prema mišljenju naroda prosečni i nebitni likovi koji ne zavređuju pažnju, jer su prepotentni, umisljeni, bahati i drski, nekada čak bezobrazno drski. I dosta više sa njima, verujte nikoga ne zanimaju, ni po kom osnovu!!!

  2. Promeniše sve televizije redom pa ih ne želi niko više na svojoj televiziji….Oni su primer da ko visoko leti, nisko pada. Da Jovana nije Željkova supruga, ne bi bilo ni ovog poslovnog angažmana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here