Foto: MN Press
Vladimir Jovanović

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović je istakao pred utakmicu protiv Krke da njegova ekipa treba da prazne minute u igri smanji na minimum.

Mega sutra u trećem kolu od 12 sati dočekuje Krku u hali sportova “Ranko Žeravica” .

– Dolazi nam tim koji u prva dva kola ima polovičan učinak i koji odigrao jako dobru utakmicu protiv Mornara u Novom Mestu koju je dobio. Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače, pre svega Stipčevicga koji je glavna opcija u njihovom napadu. Mi moramo da budemo okrenuti sebi, na ono što radimo svih 40 minuta. Ove sezone, kao što je bilo i prethodne – rekao je Jovanović za klupski sajt.

– Pre svega je bitno da na utakmicu dođemo spremni, da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou jer to Krka zaslužuje, a posle toga da idejno budemo dobri u što dužem periodu, i da te neke prazne minute koje se pojave u igri smanjimo na minimum – izjavio je trener Mege.

Krilo Mege Nikola Jović istakao je da bi njegovoj ekipi mnogo značila pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku u prošlom kolu.

– Sigurno nas očekuje jedna teška i zahtevna utakmica. Mnogi bi nam značila ova pobeda, pogotovo posle poraza u produžetku protiv Cibone. Krka je prošlo kolo pobedila jakog protivnika i sigurno dolaze sa visokim samopouzdanjem na ovu utakmicu. Ukoliko budemo čvrsti i koncentrisani u odbrani tokom celog toka utakmice, verujemo da možemo da dođemo do još jedne pobede na domaćem terenu – izjavio je Jović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here