M. Karović
Čedomir Jovanović

Lider LDP-a Čedomir Jovanović ocenio je danas da Srbija mora ući u Evropsku uniju i NATO i mora se napraviti dogovor sa Prištinom, bez obzira na visoku cenu koju ćemo platiti, jer je taj dogovor prvo u našem interesu.

– S druge strane, po svaku cenu moramo sačuvati mir u regionu, a to znači pomoć Bosni i Hercegovini u njenom nastojanju da ostane jedinstvena, reši svoje probleme i krene u EU i NATO, kao i da rešimo svoje nesuglasice sa Severnom Makedonijom, Hrvatskom i Crnom Gorom – saopštio je Jovanović, koji smatra da su to preduslovi za opstanak i razvitak Srbije.

Prema njegovim rečima, posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.

Jovanović smatra da alternativa koja treba da zameni takav način razmišljanja pomera dalje granice u većem delu srpske opozicije, koja, prepodne, “navodno napada one koji su osuđeni u procesu ”državnog udara”, a kriju se u Srbiji, čineći nova nedela, a popodne im organizuje skupove podrške”.

3 COMMENTS

  1. Cedo je najbolji politicar koji stvarno mu radi glava i misli se uvek za buducnost i sve najbolje za sve ludske bice i Karadzic je isto super politikan oni koji stvarno imaju mozak za bolji zivot bez ratova ,a ovi ostali kao Seselj on misli samio kako bi uvalio srbio u sto vecu krizu isti kao Milosevic Taki funksioneri treba i dat dole da ne vladaju drzavom da ne ginu ludi zbog take glave kao sto je seseljova svi gradnjani srbie zasluzuju bolji zivot ane ratove da ginu zbog Taki politicara koji se misle samo za svoju stolicu ipak kad bi dosao do neki rat oni svoje deca n esalje na front nego jadni mladi ludi nevini koji nemaju nista fdobro od ti ratovima ja apelujem kod svi gradjane srbije respektujem vas svi do jednog milite ka buducnosti i dajte taku vladu dole mi potrebujeme Taki jedan kao Cedomir Jovanovic

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here