Foto: MN Press
FK TSC

Trener fudbalera TSC-a Mirko Jovanović rekao je da je Voždovac kvalitetna ekipa, koja igra dobar fudbal.

Fudbaleri TSC u nedelju od 17 sati gostuju ekipi beogradskog Voždovca u 15. kolu Superlige.

– I ovaj meč će, kao i svaki drugi, biti težak i zahtevan. Mesto koje Voždovac zauzima na tabeli potvrđuje njihov kvalitet. Naravno, ja sam optimista, pogotovu posle utakmice u Kupu protiv Zlatibora koju smo više nego zadovoljavajuće odigrali. Mi uvek idemo na pobedu i ništa drugo nas ne zanima, a za to je potrebno da damo sto odsto naših resursa. Od igrača očekujem da maksimalno angažovano i motivisano izađu na teren i da od prvog minuta daju sve od sebe – rekao je Jovanović.

Vezni igrač Dejan Milićević je pohvalio igru Voždovca, ali je istakao da će TSC igrati veoma motivisano.

– Tabela sve govori, ekipa Voždovca je kao i naša u vrhu tabele. Protiv njih smo uvek imali zanimljive mečeve u kojima smo se borili za bodove i verujem da će tako biti i u nedelju. Mi smo bili u maloj rezultatskoj krizi, izgubili smo tri uzastopne utakmice, iako smo igrali dobro. Nedostajala nam je realizacija, a verovatno i malo sreće. Nadam se da ćemo u predstojećem duelu to popraviti i ostvariti pobedu – kazao je Milićević.

TSC trenutno zauzima 4. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 20 bodova, a Voždovac je 6. na tabeli sa istim brojem osvojenih bodova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here