Košarkaš Crvene zvezde rekao je da crveno-beli u novoj sezoni imaju najveće ambicije i da treba da opravdaju ulogu favorita.

 

Iščekivanja su uvek najveća kada se igra za Zvezdu. Imamo najveće ambicije, biće dosta utakmica, igraćemo na tri fronta. Dosta ljudi kaže da smo favoriti u ABA ligi i pokušaćemo da opravdamo tu ulogu, ali i da u Evroligi budemo konkurentni – rekao je Nikola Jovanović (25) za Tanjug.

Izabranici Milana Tomića u novu sezonu ulaze kao najveći favoriti za titulu u regionalnoj ligi, a pripremni period crveno-beli završili su na turniru u Grčkoj sa tri pobede, među kojima su dve nad Olimpijakosom.

Nezahvalno je davati neke predikcije gde ćemo i kako ćemo završiti. Treba ići utakmicu po utakmicu i da pokažemo šta znamo. Imamo izvanredan stručni štab koji nas je pripremio za turnir u Atini, a mislim da smo generalno dobro odradili pripreme. Od prošle sezone ostao je sličan kostur ekipe, a uz nekoliko vrhunskih pojačanja mislim da ćemo se uklopiti na najbolji mogući način – rekao je Jovanović.

Zvezda sutra počinje nastup utakmicom protiv Primorske na Superkupu ABA lige, gde brani trofej iz prošle sezone.

Igramo prvu utakmicu protiv Primorske i fokus je na tome. Posle polufinale i finale, pa šta bude biće. Mi smo spremni pa šta bude biće.

Mladi srpski centar vratio se na Mali Kalemegdan sa pozajmice u Italiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here