Verujem da možemo da pružimo kvalitetnu utakmicu protiv Krke, a uslov za to je da budemo koncentrisani na oba dela terena svih 40 minuta igre, rekao je Vladimir Jovanović, trener košarkaša Mege.

Mega će sutra od 13 sati u hali sportova “Ranko Žeravica” dočekati Krku u 7. kolu regionalne ABA lige-

– Igramo utakmicu protiv Krke koja je u svih šest kola, bez obzira na krajnji rezultat, pokazala vrlo sličnu igru. Imaju jasnu ideju šta žele u napadu i odbrani, igraju jako agresivnu odbranu, kako na celom, tako i na pola terena i pokušavaju na taj način da uspostave svoj ritam utakmice. U napadu igraju veoma široko, gde su pozicije četiri i pet pretnja u šutu za tri poena i tako otvaraju veliki prostor za igru bekova. Bez obzira na sve to, mi moramo svaku utakmicu da budemo okrenuti sami sebi – rekao je Jovanović za klupski sajt.

Njegovi izabranici u prošlom kolu slavili su u Čačku, pa će protiv Krke imati priliku da se bore za petu pobedu u sezoni, dok gosti maju skor 1-5.

– Jako smo mlad tim koji ima prostor za napredak u svim segmentima igre i svaki duel u ovom takmičenju mora da nam bude prilika za to. Verujem da možemo da pružimo još jednu kvalitetnu utakmicu, a uslov za to je da budemo koncentrisani na oba dela terena svih 40 minuta igre – zaključio je Jovanović.

Bek Mege Dejšon „Scooćie“ Smit izjavio je da posle pobede u prošlom kolu njegova ekipa želi da nastavi u pravom smeru.

– Protiv Krke moramo da budemo fokusirani svih 40 minuta. U prošlom kolu smo odigrali dobro, vratili se na pobednički kolosek. U odnosu na taj meč želimo da nadgradimo našu igru i nastavimo u pravom smeru – izjavio je Smit.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here