Reprezentativac Srbije Luka Jović počeo je da trenira, što je znak da povreda članka koji je zadobio nedavno na meču sa Atletikom, nije teže prirode.

Jović je ovog leta prešao u kraljevski klub iz redova Ajntrahta iz Frankfurta, ali pred njim je tek period dolazivanja.

Najbitnije je da trener Zinedin Zidan ima poverenja u njega, a svakako će mu mnogo značiti i podrška kolega iz tima.

Tako je o Joviću progovorio i iskusni vezista Reala, Nemac Toni Kros.

– Mislim da se Jovićm dobro uklopio u tim, mada nije imao sreće sa povredom zbog koje nije mogao da provede mnogo minuta na terenu. On je opcija koja će nas učiniti jačim u onome u čemu je on najbolji, davanju golova. Uprkos tim brojevima, Real ipak nije Ajntraht i kada mladi kao on dođu, mi stariji moramo da im pomognemo da razumeju šta znači igrati za Real – izjavio je Kros.

Nekadašnji fudbaler Bajerna smatra da je kriza samo trenutna i da će Zinedin Zidan ponovo stvoriti moćan tim.

– Nije lako voditi tim do uspeha koje je Zidan ostvario. Jako je teško dostići taj nivo. Kada se vratio, bilo je kao da nas nikada nije ni napustio, ali je situaciju u kojoj nas je ostavio u maju 2018. godine bila znatno drugačija od one u kojoj nas je zatekao u martu ove godine. Zidan se vratio u teškom trenutku, onda kada je sve bilo izgubljeno – rekao je Kros.

Kaže da Francuz zna put do uspeha i da svi veruju u njega.

– Zidan uvek želi da bude prefekcionista, on konstantno razmišlja u stilu, ‘mi želimo da igramo bolje i konstantnije’. To je ključ uspeha. Ako igrate dobro, onda ćete se boriti i za trofeje  zaključio je Kros.

Izvor:
Vestionline, B92

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here