Ukrainski Šahtjor ubedljivom igrom je usred Madrida iznenadio Real u 1. kolu Lige šampiona, a kao jedan od glavnih krivaca za poraz označen je srpski fudbaler Luka Jović, koji je ujedno i među najomraženijim fudbalerima navijača. 

Mediji su puni kritičkih tekstova o igri Zidanovog tima u predvečerje „el klasika“, a madridska Marka se poslovično najobimnije bavila posrnućem velikana.

U jednom od brojnih tekstova o aktuelnom trenutku Reala ponudili su i anketu za svoje posetioce, čitaoce, navijače Reala u kojoj su ovi mogli da glasaju za najbolje i najgore igrače protiv Šahtjora i generalno od starta sezone.

Konkretno, Marka je dala dve opcije na glasanje, „negativnu“ – ako navijači misle da treba da se zviždi igraču, i „pozitivnu“ – ako misle da nije zaslužio zvižduke.

Na vrhu liste fudbalera koji bi, da su navijači na tribinama, bili pošteđeni uvreda i zvižduka su Vinisijus, Kurtoa, Modrić, Mendi i Kros, dok su na samom dnu, u top tri: Marselo, Jović i Varan, mada ni Zidan nije daleko sa četvrtim najvećim brojem glasova da bi ga trebalo izviždati.

Nažalost po Jovića, i u ovoj anketi je jedan od najomraženijih igrača Reala trenutno, zapravo drugi najneomiljeniji igrač posle Marsela, kome se na teret stavljaju kiksevi ne samo sa Šahtjorom, već od starta sezone.

Kada je reč o Joviću, čak 10.900 anketiranih smatra da srpski napadač zaslužuje zvižduke i negativne reakcije zbog igara koje pruža od dolaska u klub.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime