JSL: Desilo se čudo, Šumadinci dali gol, Napredak konačno slavio

0

FOTO: Ilustracija
 

"Ćuranima" je ovo bio drugi uzastopni trijumf i sada su došli na sedmo mesto sa 20 bodova. Kragujevački Radnički je ostao na poslednjem mestu tabele, a današnji gol mu je bio tek treći u dosadašnjem toku takmičenja.

 

Jagodina je povela u devetom minutu preko Dušana Martinovića, a povisila je vođstvo u 38. preko Đorđa Šušnjara. Radnički je smanjio u 69. minutu golom Dragana Milovanovića, posle koga su se gosti rastrčali i preuzeli inicijativu, ali je bilo kasno za preokret.

 

Napredak je prekinuo seriju od dva uzastopna poraza, pošto je u duelu s rivalom s kojim se bori za opstanak pobedio Donji Srem sa 3:1. Kruševljani su se tako odmakli od opasne zone, pošto je niški Radnički odigrao 2:2 protiv Mladosti. Napredak je slavio golovima Bojana Božovića u petom i 71. minutu, kao i Ibrahima Ndijajea u 80. minutu. Gol za Donji Srem postigao je Aleksandar Stanisavljević u 63. minutu.

 

U druga dva popodnevna meča nije bilo pobednika. Mladost je odnela bod iz Niša, a domaći Radnički je posle 2:2 ostao u opasnoj zoni. Spartak i Rad odigrali su u Subotici 0:0, tako da su ostali pri sredini tabele.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here