JSL: Donji Srem šokirao Vošu

0

Dirigovao igrom Voždovca: Stefan Babović (Foto: Arhiva)
 

Gosti iz Pećinaca imali su dva puta vođstvo, domaćin je oba puta upsevao da izjednači, a gol za velika tri boda gostima doneo je Đuro u 77. minutu.

 

Fudbaleri Voždovca pobedili su u Kruševcu Napredak sa 2:0 u 12. kolu Super lige Srbije. "Zmajevi" su poveli golom Miloša Džugurdića u 22. minutu. Džugurdić je odlično prihvatio loptu koju mu je poslao Stafan Babović i sa desetak metara je poslao u gol domaće ekipe.

 

Samo tri minuta kasnije Voždovac je duplirao prednost, a strelac je bio Davor Škerjanc. Džugurdić je sa desne strane ubacio loptu u šesnaesterac i Škerjanac je "makazicama" savladao golmana Napretka.

 

U drugom meču koji je počceo u 13.30 Mladost i Radnički iz Kragujevca su u Lučanima odigrali bez golova.

 

Rad je pobedio u gostima Jagodinu golovima Raspopovića i Perovića, dok je Borac zaustavio pobedničku seriju Novopazaraca. Ekipa iz Čačka odigrala je 2:2 na vrućem gostovanju.

 

Dve loše intervencije odbrane Novog Pazara koštale su ih dva primljena gola.

Oba gola postigao je Saša Stojanović. On se prvi put upisao u listu strelaca u petom minutu, a četiri minuta kasnije povisio je na 2:0. Ipak Novi Pazar je uspeo na kraju da izbori bod. U 39. minutu je Miloš Tintor, posle jednog kornera, smanji zaostatak, da bi Admir Kecap u 68.

 

U Nišu Radnički i OFK Beograd odigrali su meč bez golova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here