Jupi: Goca i Raša se pomirili!

0

Rešili nesuglasice, sad je opet sve u redu: Raša i Goca
 

– Raša je nakon mnogih tekstova po novinama odlučio da pozove Gocu i da od nje lično čuje šta je istina. Goca mu je rekla da je sačeka u njihovom omiljenom restoranu. Prvo su se raspravljali u vezi sa nesuglasicama koje su ih i udaljile, a kada su ih prevazišli, složili su se da treba da se pomire, kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da su oboje veoma srećni jer su prešli preko svih razlika.

 

* Goca Tržan izmislila novog dečka

* Ivan: Gocin "mali" ne može da ima decu

– Razmenjivali su nežnosti nasred restorana kao deca. Videlo se da su nedostajali jedno drugom i da se i dalje mnogo vole. Raša je bio presrećan što mu je Goca oprostila njegove bubice i bukvalno je nije ispuštao iz naručja čitavo veče. Iz restorana su izašli držeći se za ruku. Goca jeste nakon raskida sa Rašom bila u vezi sa drugim muškarcem, ali je to kratko trajalo, jer nisu našli zajednički jezik, završava priču izvor.

Kako bi potvrdili ove informacije, kontaktirali su sa Gocom, koja je samo potvrdila da se poslednjih dana oseća sjajno.
– Posle razvoda ne pričam o svom ljubavnom životu. Mogu da govorim samo o svom trenutnom raspoloženju, a poslednjih dana se osećam sjajno, izjavila je Tržanova za Alo.

 

Posvađali se zbog svadbe!

Problem između Goce i Raše nastao je zbog toga što Goca nije želela veliku svadbu, na čemu je Raša insistirao. Pevačica je htela intimno venčanje u krugu najbliže rodbine i prijatelja, dok je Raša insistirao na velikoj svadbi po vojvođanskim običajima. Tada su počele nesuglasice koje su kulminirale raskidom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here