Jurili bivšeg, greškom upucali novog vlasnika “vektre”

0

Prema nezvaničnim informacijama, motiv za napad na Vladimira Kulezića (26) je najverovatnije automobil "opel vektra" u kome se nalazio.

 

Po svemu sudeći, nepoznati napadač je prepoznao automobil, ali ne i žrtvu, pa je u njega ispalio četiri metka, od kojih su dva Kulezića pogodila u stomak i ruku.

 

 

Kulezić živi u beogradskom naselju Medak, a "opel vektra" je somborskih registarskih tablica

 

 

"Napadači su najverovatnije tipovali bivšeg vlasnika tog automobila, koji je Kulezić pre nepunih mesec dana kupio od preprodavca, i pratili ga do trenutka koji je bio najpogodniji za napad, odnosno, kada se na vrhu ulice Vojislava Ilića zaustavio na semaforu. Jedan od napadača je u tom trenutku otvorio prozor automobila i obratio se mladiću rečima: "Dobar dan, komšija! Samo nešto da vas pitam", a zatim zapucao na Kulezića. Tek u trenutku kada je izašao iz "renoa" i pošao ka već ranjenom mladiću, da ga najverovatnije "overi", shvatio je da nije reč o čoveku koga su tipovali. Na Kulezićevu sreću, u tom trenutku je zastao, čak se i izvinio mladiću rečima: "Au! Izvini! Greška!" i trčeći vratio u "reno safran", u kojem ga je čekao saučesnik“, navodi izvor "Pressa“, napominjući da je Kulezić nameravao da u nekoliko narednih dana prebaci automobil na svoje ime.

 

Zahvaljujući samo pukoj sreći mladić je preživeo napad i posle operacije uspešno se oporavlja u Urgentnom centru. Prema rečima lekara Urgentnog centra, posle prijema na odeljenje reanimacije i hitne operacije, mladić se nalazi van životne opasnosti, svestan je i komunikativan.

 

"Niska cena automoila je mamac za lakoverne, koji i ne slute šta sve iza nje može da stoji. Čak ni preporuka više nije nikakva garancija jer, kako smo saznali, i Kulezić je kupio automobil od čoveka kojeg je poznavao, ali ni on najverovatnije nije znao šta prodaje“, upozorava sagovornik "Pressa“, apelujući da se automobil pre kupovine obavezno proveri u policiji, po broju šasije ili po registarskim oznakama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here