Jurnjava za Paris Hilton

0

Ana Nikolić se brže bolje pohvalila slikom sa Rafaelom Nadalom
 

Tako se nedavno Ana hvalila kako je upoznala, ni manje, ni više nego teniskog asa Rafaela Nadala i brže-bolje zajedničku fotku okačila na Instagram. Poznati svetski sportisti često se na ulici slikaju sa obožavaocima nemajući pojma ko su oni i da će te slike kasnije završiti u novinama. Naravno, navodno poznanstvo Ane i Nadala je nemoguće dokazati na šta je Ana i računala, mada joj to i nije bilo važno, već da dobije prostor u medijima.

Jedno vreme među srpskim pevačicama posebno je bila popularna Paris Hilton, pa su se naše zvezde i zvezdice utrkivale koja će više da se slika s njom i da je proglasi svojom drugaricom. Među njima posebno se isticala Katarina Ostojić Kaja, koja je Paris upoznala na Ibici i oduševljeno pričala kako je provodila i družila sa najpoznatijom svetskom trendseterkom. Doduše, Kaji je posle mnogo muke ipak pošlo za rukom da pred oltar dovede poznatog di džeja Džunior Džeka čime je zaista i stekla šansu da upozna i neke od najpoznatijih svetskih muzičara.

 

Korak dalje otišla je Marijana Mateus koja se često hvali druženjem sa raznim poznatim ličnostima, pa i holivudskim zvezdama. Ali, Marijana često i ne zna kako se oni zovu, pa je glumicu Gvinet Paltrou proglasila za Gvinet Paltron zbog čega su joj se svi danima smejali. Ali, ova modna dizajnerka ne posustaje već i dalje ganja svetske zvezde nadajući se da će joj poznanstvo sa nekom od nje doneti mogućnost da konačno i uđe u svetski džet-set što silno želi.

 

Šarliz obožava Radetovu jagnjetinu

Rade Šerbedžija, jedini glumac sa prostora bivše Jugoslavije, uspeo je u Holivudu, pa može da se pohvali da su mu prijatelji Anđelina Džoli, Bred Pit, Tom Kruz, Šarliz Teron i mnoge druge holivudske zvezde.
– Šarliz Teron je luda za jagnjetinom koju sam joj pravio. Ona je sjajna devojka – rekao je svojevremeno Šerbedžija o jednoj od najlepših holivudskih glumica.
On je prošlog leta na Brionima ugostio i najpoznatiji holivudski par Anđelinu i Breda s kojima se duži i Nikola Đuričko, ali o tome retko priča i ne voli da se hvali.

Za razliku od pevačica koje se razmeću najčešće lažnim prijateljstvima sa pripadnicima svetskog džet-seta, Haris Džinović je iznenadio mnoge kada su mu na nedavnom venčanju u Dubrovniku kumovi bili Filip Cepter i Slavica Eklston, najbogatija Srpkinja i bivša žena Barnija Eklstona, prvog čoveka Formule 1. Nikada se Haris nije hvalio prijateljstvima s njima, mada je Slavica pre nekoliko meseci u Beograd došla samo zbog revije Meline Džinović, pevačeve supruge. Inače, kako je kasnije otkrio pevač do venčanja na impozantnoj jahti Malteze Falkon došlo je na Slavičinu inicijativu, a Haris se kumi odužio pesmom i specijalno za nju otpevao hit "Kako mi nedostaješ".

– O tim prijateljstvima nerado govorimo. Iako je reč o ljudima koji izazivaju veliku medijsku pažnju, oni su za nas samo bliski prijatelji, posebno Slavica koja me svojim savetima i mudrošću uči da budem jaka i srećna – rekla je Melina, koja je Slavicu upoznala pre osam godina u Beogradu i ubrzo su postale bliske prijateljice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here