Youtube/Two Louder TV
Detalj iz spota

Iako se radilo o veoma napetom scenariju, pevač Peđa Vujić nije ni slutio da će zbog određenih scena pretrpeti dodatni trošak.

Pevač Peđa Vujić, koji je dobro poznat svim muzičkim znalcima, kada je snimio svoj spot za prvu samostalnu pesmu “U suzama, na mukama” nije ni slutio kakve glavobolje će zapravo zadobiti.

Po objavljivanju spota, svi verovatno znaju, potrebno je da se prođe određena kontrola oko samog videa, pesme i svih detalja. Ubrzo je stiglo obaveštenja da video neće biti vidiljiv na YouTube-u zbog eksplicitnih scena nasilja – istakao je pevač.

Problemi nastaju tek po obaveštenju koje je stiglo, jer tada je kompletan spot izgubio smisao. Vujić je morao da izbaci ili koriguje većinu scena što ga je izložilo dodatnom trošku za nove snimajuće dane, ali i montažu.

-Ne bih o tome koliko me je na kraju sve to koštalo, ali jedan stariji kolega, inače velika muzička zvezda rekao mi je da sve prve stvari koje idu “težim putem” govore o tome da će dalje biti lakše.Iskreno se nadam da će sve na kraju biti u redu i da će ljudi pozitivno komentarisati pesmu.

Nakon izmena oko samog snimanja za koje je pevač morao da izdvoji dodatna sredstva, Peđa je sa svojim timom brzo reagovao i publici predstavio svoju novu pesmu i spot. Uz veliku odgovornost, pevač je nestrpljiv da čuje komentare.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here