Promo

Nova, deveta sezona najpoznatijeg besplatnog letnjeg bioskopa u Beogradu, Filmstreet, biće otvorena večeras, petak, 21. jun, tradicionalnim prikazivanjem prve projekcije u Studentskom parku od 20.30 časova. Manifestaciju će ove godine otvoriti domaći akcioni film “Južni vetar” koji je postigao neverovatan uspeh, a publici u parku će se obratiti naše mlade glumačke zvezde Jovana Stoiljković i Miodrag Radonjić, koje tumače jedne od glavnih uloga u ovom ostvarenju.

Zahvaljujući sjajnoj glumačkoj ekipi koju, pored pomenutih, čine i Miloš Biković, Nebojša Glogovac, Dragan Bjelogrlić i Miloš Timotijević, pod rediteljskom palicom Miloša Avramovića, Južni vetar postao je najgledaniji domaći film u poslednjih 20 godina. Tokom prošle godine film je u bioskopima pogledalo čak milion ljudi, a samo oni koji večeras posete Filmstreet u Studentskom parku imaće priliku da ga gledaju u veličanstvenoj atmosferi pod otvorenim nebom i zvezdama.

Apsolutni sinonim leta u Beogradu, Filmstreet će i ove sezone obradovati stanovnike i posetioce našeg glavnog grada koji će na najlepšim gradskim trgovima, parkovima i šetalištima, imati priliku da uživaju u dve pozorišne predstave i 23 projekcije klasika svetske kinematografije i najnovijih blokbaster hitova. Studentski park, Kalemegdan, Tašmajdan, Kosančićev venac, Dorćol, Cvetni trg i ostale lokacije u periodu od 21. juna do 11. septembra ugostiće Šerloka Holmsa, Meri Popins i Marvelove junake, kao i popularna ostvarenja sedme umetnosti poput filmova “Dunkirk”, “Inseption” i “Devojka sa tetovažom zmaja”.

Jaffacakes presents Filmstreet veliku zahvalnost za podršku projektu duguje svojim partnerima – Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država, Gradu Beogradu, Opštini Stari grad, agenciji Red Communication, kao i kompanijama Jaffacakes i Unilever bez čije podrške Filmstreet ne bi važio za jednu od najpopularnijih beogradskih manifestacija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here