ATAImages
Katarina Grujić

Jedna od najpopularnijih zvezda “Granda” Katarina Grujić rešila je da se osamostali i kupi sebi stan. Reč je o luksuznoj nekretnini u srpskoj prestonici koja će atraktivnu pevačicu koštati više od pola miliona evra, saznaje “Blic”.

– Katarina već nekoliko godina planira da kupi sebi stan, ali nikako da se sklope sve kockice. Konačno je pre neki dan pronašla stan po svojoj meri, u koji se zaljubila na prvi pogled. Reč je o penthausu u jednoj zgradi na Vračaru gde kvadrat košta oko 3.500 evra. Budući da njen stan ima oko 180 kvadrata, platiće ga oko 600.000 evra. Jeste da je u pitanju ogromna suma, ali Katarina radi svakog vikenda od početka karijere za visoke honorare, a potiče iz imućne porodice, tako da je ovakva nekretnina u njenom vlasništvu bila očekivana – navodi za naš list izbor blizak pevačici.

Katarina je presrećna zbog novog stana, a porodica ju je podržala da se osamostali.

– Katarina je vezana za porodicu, kao i oni za nju, ali svesni su da je u godinama kada treba da otpočne samostalni život, te su podržali njenu odluku da se odseli iz porodične vile na Voždovcu. Katarina jedva čeka da se useli u svoj stan, već je u kontaktu sa arhitektama koji će joj pomoći da ga uredi po njenom ukusu, a već ga je i pokazala, osim porodice, i bliskim prijateljima, sa kojima uskoro planira da napravi žurku za useljenje – zaključuje naš izvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here