Fudbaleri Bolonje u nastavku Serije A gostuju Interu u Milanu, a trener Siniša Mihajlović nije zadovoljan zbog činjenice da se u italijanskim medijima pre vremena pojavljuju informacije oko satava tima i formacije u kojoj će ekipa igrati.

– Isprobao sam novu formaciju samo da bih proverio ko to otkriva tajne novinarima. Uradio sam to namerno. Istražujem i naći ću ko je, a kada ga pronađem, napašću ga, neću mu više dozvoliti da igra. Da se razumemo, ne znam ko je, bili smo tu samo mi i pokušao sam samo da otkrijem ko to prenosi stvari medijima – kaže strpski trener.

On kaže da nije u redu što se iznose takve tajne iz svlačionice.

– Danas je sve u štampi, ali kad saznam, neće biti smešno. Svi uvek znaju kako će Bolonja igrati, nije to slučaj sa drugim timovima. Ako je neko tu, uhvatiću ga – obećao je Siniša.

Trener Bolonje se našalio u odgovoru na pitanje kako misli da zaustavi napadača Intera Romelua Lukakua.

– On je brži, krupniji i snažniji od mene, možda bih u ringu mogao da ga zaustavim, ali na fudbalskom terenu, gde nemate dozvolu da upotrebite nedozvoljene udarce, ne mogu ništa – nasmejao se Mihajlović.

On kaže da ga ne brine snaga protivnika.

– Primljeni golovi me nikad nisu brinuli, ono što me više muči je kako da postignemo gol više od protivnika. To je stvar mentaliteta, ja uvek igram da bih pobedio – zaključio je trener Bolonje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here