Kad se ona skine, on prvo vidi…

0

Muškarci, jednostavno, vole žensko telo bez obzira na to da li je savršeno ili ne
 

U želji da budu savršene, žene se stvarno potrude oko svog izgleda za prvi seks. Međutim, mnoge od njih ne znaju da muškarci, tom prilikom, prvo vide nešto sasvim drugo, za šta nisu potrebni sati doterivanja, ni novac.

 

"Stav je na prvom mestu", rekli su muškarci u istraživanju koje prenosi Woman’s Health. Njima je bitno kako se žena ponaša dok je gola, koliko ima samopouzdanja, da li uživa u seksu.

 

Muškarci, jednostavno, vole žensko telo bez obzira na to da li je savršeno ili ne… Vole ženu koja daje i uzvraća poljupce, koja ima istu energiju kao i muškarac sa kojim je u krevetu, ali zna i da preuzme inicijativu.

 

Pokreti su muškarcima takođe bitniji od celulita i stomačića. Rekli su da vole kada vide da je žena opuštena i predana, kada im pokretima pokazuje koliko uživa, kada je spremna na različite poze.

 

I na kraju, kada se žena skine gola, muškarci i dalje gledaju u njene oči, verovali ili ne. Kažu da su oči seksi koliko i sve drugo, da mogu da ih razoružaju, a da je gledanje pravo u oči tokom seksa afrodizijak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here