www.mtel.global
Nova serija "Beležnica profesora Miškovića"

Nova serija “Beležnica profesora Miškovića” koju u inostranstvu možete gledati samo na MTEL TV-u uvešće vas u žanrovski svet misterije i detektivskog trilera.

Mnogo detalja u seriji je utemeljeno na pojavama koje su se zaista dešavale u Srbiji i uglavnom je reč o slučajevima misterioznih iskustava ljudi koja su neobjašnjiva za većinu, ističe reditelj serije Miroslav Lekić i dodaje da je i njegova namera bila da gledaoci poveruju u sve što vide.

U “Beležnici” se smenjuju epohe, a uloge tumače Anica Dobra, Tijana Čurović, Svetozar Cvetković, Nebojša Kundačina, Irfan Mensur, Frano Lasić, Ivan Zarić, kao i mnogi drugi poznati glumci sa naših prostora. Nesvakidašnju seriju sa puno zapleta i neočekivanih obrta od 12 epizoda, rađenu u produkciji “Telekoma Srbije”, RTS-a i “Košutnjak filma”, možete gledati vikendom od 21 čas, na Surepstar TV kanalu.

Ako volite filmove i serije, MTEL TV je pravo mesto za vas! Pored Superstar TV-a koji zbog kvalitetnog sadržaja i svakodnevnog povećanja baze serije i filmova beleži najveći porast gledanosti na Balkanu, MTEL TV emituje više od 30 TV filmskih i serijskih kanala koji su memorisani kod svih ljubitelja sedme umetnosti.

Svi MTEL TV paketi sadrže više od 270 TV kanala sa Balkana među kojima je više od 70 ekskluzivnih, poput: RTS-a, Arena Sport-a, BN-a, OBN-a, Hayat-a, Federalne TV, RTRS-a, ATV-a, Superstar TV-a, Toxic TV-a…. Bez ugovorne obaveze gledajte omiljene kanale, a ako nešto propustite, već emitovan sadržaj možete vratiti i do 7 dana unazad. Preuzmite MTEL TV aplikaciju na vaš telefon, tablet ili Smart TV i gledajte programe 15 dana besplatno, ili odmah ugrabite akciju koja vam omogućava da duplo uštedite!

Uz ponudu “Plati 2, gledaj 4 meseca” svi korisnici imaju besplatan Video klub sa više od 300 filmova i serija, dok odabirom ponude “Plati 6 gledaj 12 meseci” , pored značajne uštede i mogućnošću gledanja celokupnog sadržaja iz Video kluba (dostupno u Double i Max paketa) box dobijate za samo 1 EUR!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here