EPA/NINA PROMMER
Travis Skot i Kajli Džener

Rijaliti zvezda Kajli Džener početkom oktobra potvrdila je brojna nagađanja da je raskinula vezu sa reperom Travisom Skotom. Ipak, najnovijim objavama dali su naznake fanovima kako su možda ponovno zajedno.

View this post on Instagram

let the festivities begin ?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kajli je pre dva dana objavila fotografije na kojoj uživa s jednogodišnjom ćerkom Stormi na imanju u Los Anđelesu, a na njima nije bilo ni traga njenog bivšeg dečka. Međutim, Travis je juče objavio fotografiju kojom je pokrenuo glasine o pomirenju s najmlađom sestrom Kardašijan.

Na svom Instagram Story-ju podelio je objavu na kojoj pozira sa ćerkom na kojoj se jasno vidi da je i on pre par dana bio u društvu Kajli na pomenutom imanju. Tome u prilog ide i datum na fotki koji potvrđuje da su se oboje zatekli na istome mestu u isto vreme.

Podsećamo, Kajli i Travis prvi put su zajedno viđeni u aprilu 2017. godine na festivalu Koačela, nakon čega mu se ona pridružila na turneji. Već nakon mesec dana, Kajli je bila trudna. Početkom februara rodila je Stormi, a njihova veza fanovima je izgledala idilično. Mediji su nagađali o njihovom venčanju, ali do toga ipak nije došlo.

Da li su se sada zaista pomirili ili se samo trude da budu u korektnim odnosima zbog ćerke, za sada nije poznato.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here