MN Press
Takuma Asano

Najbolji fudbaler Partizana ove sezone Takuma Asano odlučio je da svojevoljno napusti klub i jednostrano raskine ugovor.

Igrač se najpre oglasio na društvenim mrežama i napisao kako je završio sa igranjem za crno-bele zbog neisplaćenih zarada.

– Ja, Takuma Asano, raskinuo sam svoj ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem ovu tešku odluku. Mislim da nisam poštovan od strane kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Još postoji dug koji nije izmiren na današnji dan. Niko nije ni reagovao na moje molbe – napisao je Asano i nastavio:

– Teško mi je što moram da napustim klub u ovakvim nesrećnim okolnostima, jer je Partizan klub u kojem sam proveo važan deo svoje karijere. Zauvek ću biti zahvalan svima koji su me podržali u Beogradu uključujući: Savu Miloševića, koji me je pozvao da se priključim sastavu, Aleksandru Stanojeviću, koji me je uvek podržavao i verovao u mene, mojim sjajnim saigračima i stručnom štabu i svim navijačima koji su me bodrili. Hvala svima iz dubine srca.

Objavu sada već bivšeg fudbalera Partizana možete pročitati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here