Kako će se završiti agonija Miloša Krasića: Spartak, Lokomotiva, Arapi ili Druga lige Turske?

0

Na prekretnici: Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Krasić
 

Ili će u januaru doći do definitivnog razlaza Miloša Krasića i Fenerbahčea ili će srpski vezista za kaznu biti prosleđen na pozajmicu u drugu ligu Turske.

 

Trenutna situacija nikome ne ide u prilog. Krasić je u B timu sa omladincima i poptuno je van takmičarske forme, Fenerbahče mu i dalje plaća ugovor vredan 2,3 miliona evra godišnje. Prošlog leta je Fener pokušavao da raskine ugovor sa Srbinom, ali i pored interesa nekoliko klubova nije uspeo.

 

Da li znate gde igra Miloš Krasić?

 

Istanbulski klub sada kuje planove kako da se u januaru raziđe sa Krasićem i okonča taj nesrećni brak. Prema poslednjim informacijama iz turskih medija, Fenerbahčeov predsednik Aziz Jildirim je ponudio Krasiću da kao slobodan igrač napusti klub u januaru ili će biti prosleđen na pozajmicu u neki klub iz druge lige.

 

Trenutno za Krasića interesovanje pokazuju moskovski klubovi Spartaka i Lokomotiva koji bi ga uzeli, ali da na plaćaju obeštećenje i naravno ponudili bi mu manji ugovor od onoga koji ima u Istanbulu. Postoji i interesovanje arapskih klubova, a nedvano je novi trener Konje Kočaman rekao da bi rado pozajmio Srbina iz Fenerbahčea, s obzirom na to da mu je bio trener u Feneru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here