Kako će Veljko proslaviti punoletstvo? Široko!

0

Ljubi ga majka: Proslava će izgleda biti u Hajatu sa 350 zvanica
 

– Kako se šuška, Ceca je za ovu proslavu angažovala Milicu Todorović, Adreanu Čekić, Sašu Matića, Dragog Domića i Biljanu Sečivanović. Orkestar Ace Sofronijevića pratiće pevače cele večeri dok će Dejan Petrović i njegovi trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja. Verujem da će se i ostale Cecine kolege latiti mikrofona tako da će to biti baš dobra žurka – priča izvor blizak Ražnatovićevoj i dodaje da će na ovom slavlju biti toliko ljudi da će sve ličiti na jednu veliku svadbu.

– Pozvano je oko 350 ljudi, a među njima su, kako Cecini prijatelji, tako i celo Veljkovo društvo. On ima dosta drugara i drugarica, pa verujem da će ovo biti rođendan za pamćenje. Sve će biti podređeno Veljku i svaka njegova želja biće ispunjena. Ceca je ugovorila da se služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna i jako lepo ukrašena – priča naš izvor, i dodaje da će cela familija Ražnatović izgledati kao iz bajke.

 

Ženski deo familije već uveliko bira kreacije za ovu proslavu, ali ni muški ne zaostaju mnogo. Ono što je važno, jeste da sve prođe kako treba i da mladi Ražnatović bude zadovoljan svim iznenađenima koja ga očekuju, a već se zna da će mu njegovi najbliži poželeti dobro zdravlje i uspeh na fakultetu, a sa devojčicama će se on dobro snaći, jer važi za velikog zavodnika.

Pozvali smo Cecu kako bi nam potvrdila naša saznaja, međutim, ona se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here