Kako da otkriješ “zver” u njoj?

0

Probudite njenu "divlju" stranu 😉
 

Kupi joj donji veš onakav kakav ti želiš, čak i da rizikuješ da se njoj ne dopada. Ona će ga makar jednom obući. Diskretno se raspitaj za veličinu koja joj odgovara i nemoj da štediš – dobar veš "dobro" košta. Takođe, ne nasedaj na marketinški trik da se radi o modelu univerzalne veličine – ne želiš da se tvoja draga sramežljivo uvuče u krevet u vešu koji joj je mali ili prevelik, već da se ponosno šepuri pred tobom.

 

U obzir dolaze i čarape, halteri i korseti. Izbor je veliki, na tebi ja odlučiš u čemu želiš da je vidiš, odnosno čime da provociraš njenu vatrenost.

 

Probudi njen takmičarski duh – predloži joj neku igru poput striptiza, plesa, kartanja u skidanje… Avantura zbog prelaska sopstvenih granica će vas oboje ostaviti bez daha. To su trenuci koji ostaju u pamćenju i kasnije dodatno podstiču maštu, pružajući vam istovremeno povod da se slatko nasmejete svojoj odvažnosti. Seksualne igre na javnom mestu ili kod kuće mogu biti veoma zabavne i uspešno začiniti vaš seksualni život.

 

Pokušaj da je nateraš da se zaželi seksa. Uzdržavaj se neko vreme od vođenja ljubavi, ali je sve to vreme zadirkuj – tako će misliti na seks, a neće ga imati. Možda će zbog toga početi da obleće oko tebe i da ti predloži i ono čega se do sada stidela.

 

Nežni dodir u prolazu, provokativna SMS poruka, poklon sa erotskom konotacijom… mogu da nagoveste "šta bi bilo kad bi bilo" i da nateraju tvoju partnerku da prekine igru i uzme stvar u svoje ruke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here