Kako da sazna da ste “za” seks?

0

Četiri načina da mu stavite do znanja šta zaista želite u seksu!
 

Članci o seksu mogu zaista da ohrabre parove na diskusiju o seksualnim željama.

Mail

Možda ste videli nešo veoma uzbudljivo u nekom porno klipu ili postoji scena iz serije Igra prestola koja vas je napalila, ali niste sigurni kako to da kažete svom partneru. Jednostavno. Pošaljite mu snimak mejlom, rekla je Megan Fleming, seks terapeutkinja, I sačekajte da ga pogleda pre nego što kažete svopstveno mišljenje o tome. Onda, kada ste zajedno, pitajte ga šta misli i da li mu se dopada. Kako konverzacija napreduje, mnogo lakše će da vam bude da razgovarate o sopstvenim željama.

 

Ostavite mu seksi naznake

Da li je to stranica u časopisu ili neki sajt, ostavite ih tako da on može da vidi. Članci o seksu mogu zaista da ohrabre parove na diskusiju o seksualnim željama. Čak i slanje linka za članak može biti trik da mu pomognete da počne da razmišlja o novim načinima da vas zadovolji. “Koliko god da postoje stereotipi kako muškarci misle samo na sebe i sopstveni orgazam, muškarci zaista žele da zadovolje ženu”, objasnila je Flemingova. Tako da članke možete da iskoristite kao uvod za svoje pitanje: “Da li ti se nešto svidelo od toga?”

Ispričajte mu seksi san koji ste imale

Koliko god da zvuči smešno, svaki seks san ima neku poentu koju možete da iskoristite. Kada upućujete partnera u te snove, bez opterećenja, dajete mu inspiraciju da uvede više akcije u vaš seksualni život. Ukoliko imate seks samo u spavaćoj sobi, a vi ste malo veći egzibicionista, san o seksu na drvenom pdu itekako može da raspali maštu i podstakne na razmišljanje i novitete.

Neka vaše ruke obave razgovor

Ponekad je najlakši način da uvedete nešto novo baš u žaru trenutka. “Usmeravajte njegove ruke da idu za vašim, i koristite nežan i stastven dodir”, savetuje Brandi Engler, autorka knjige The Men on My Couch. “Većina muškaraca voli kada žena preuzme liderstvo, samo vodite računa o tome da oboje ne započnete nešto drugačije u isto vreme. To je kao ples, neko mora da vodi, a neko da prati” objašnjava ona. Samo uzmite njegove ruke i pokažite mu šta želite, shvatiće znak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here