pixabay.com
Beč

Kako najbrže i najpovoljnije stići do bečkog aerodroma Švehat često je pitanje koje putnici sebi postave pred odlazak na put – da li autobusom, vozom, taksijem…

Odgovor na ovo pitanje može se dobiti na sajtu www.das-flughafentaxi-wien.at, na kojem se može ugovoriti potrebna vožnja.

Preko ovog sajta nudi se vožnja do aerodroma po fiksnoj, sigurno najpovoljnijoj ceni od 25 evra u zavisnosti od dela Beča iz kojeg se kreće, bez brige da bi zbog gužve, ili putovanje dužim putem, mogla da košta dodatno. Sve cene su detaljno navedene na sajtu, preko kojeg se i onlajn naručuje vozilo.

Takođe “Flughafentaxi” prevozi putnike do bečkog aerodroma iz Donje Austrije, Graca, Sankt Peltena, i Linca. Bez obzira da li sa ili do aerodroma „Flughafentaxi” je najjednostavniji i najpovoljniji način.

Preko sajta se može na jednostavan način naručiti vožnja i tako bezbrižno započeti odmor ili se sa puta vratiti u svoj dom. “Flughafentaxi” redovno prati red letenja na bečkom aerodromu, a tako i moguća kašnjenja, pa uvek na vreme dočekuju putnike.

Ujedno je “Flughafentaxi”, u proseku, prema “Gugl maps”, za 2,3 puta brži u poređenju sa drugim prevoznim sredstvima. Tako sa Vestbanhofa “Flughafentaxijem” do aerodroma putuje 31 minut, autobusom 73 minuta, a vozom 61 minut.

Dalja prednost je da putnik ne mora da nosi svoj prtljag do stanice autobusa ili voza, već
ga ispred zakazane adrese dočekuje profesionalni šofer. Pored toga, dečije sedište se ne doplaćuje, a svaka dodatna adresa kupljenja ljudi fiksno se naplaćuje osam evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here