pixabay.com

Bik je suviše fokusiran na kontrolu i tu počinju njegovi problemi. Neće moći da živi punim plućima sve dok ne shvati da se neke stvari u životu ne mogu da se promene. Jarac svoj život tretira kao suparništvo i upoređuje se s drugim ljudima, mada bi umesto toga trebalo da sebe gleda u ogledalu.

Ovan

Uništavate svoj život negativnošću i pesimizmom. Brzo gubite razum, što vas može koštati života. Dopuštate da negativne stvari utiču na vas i puštate loše ljude preblizu srca.

Naučite kako kontrolisati bes. Naučite da neke stvari na ovom svetu nisu vredne vaše brige.

Bik

Suviše ste fokusirani na kontrolu i tu počinju vaši problemi. Nećete moći živeti punim plućima sve dok ne shvatite da se neke stvari u životu ne mogu promeniti.

Ponekad je potrebno da popustite. Uvek ste puni sebe, što se može negativno odraziti na vaš život.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da kvare svoj život time što ne mogu da napuste komfornu zonu. Sede na jednom mestu, verujući da promene donose samo negativne stvari, dok je monotonija uvek dobra.

Ali ne shvatate da nema napretka bez promene i ako nastavite ne napuštati poznato, nikad nećete odrasti kao osoba.

Rak

Problem Raka je što je previše brižan i osećajan prema drugima. Uvek razmišljaju o tuđim osećajima, emocijama i blagostanju. Da, ovo je dobra osobina koju bi svaka osoba trebalo da ima, ali vi obično preterujete i zato dozvoljavate drugima da sa vama brišu noge.

Na kraju, svi će uspeti, a vi ćete ostati na dnu.

Lav

Lavovi pomalo podsećaju na robote. Zaista veruju da je dobro to što ne pokazuju emocije. Ali zapravo nije.

Nedostatak emocija vas otuđuje od drugih, a samo ti drugi mogu vas vratiti u život. Zapamtite: svi odnosi su temeljeni na osećajima. Pokažite da ste ljudsko biće.

Devica

Previše ste strogi prema sebi i mislite da ste sami za sve krivi, čime podcenjujete svoje samopoštovanje. Čini vam se da svi vaši nedostaci podstiču iz vaše nesposobnosti i osrednjosti.

Ne možete razumeti da uspeh u životu i neuspeh zavisi o mnogim faktorima i zato ne treba da krivite sebe.

Vaga

Živite za druge, dopuštajući strancima da vas ponižavaju oštrim primedbama i mišljenjima. Svi vaši postupci imaju za cilj da ugodite ili impresioniraju druge, mada su ti drugi u stvarnosti previše fokusirani na vlastite živote da bi vas i primetili.

Budući da ste Vaga, morate naučiti proceniti sebe na temelju sopstvenih standarda, a ne da se vodite stavom stranaca.

Škorpija

Škorpije moraju početi malo više da vole sebe. Prestanite da umanjujete vrednost onog što radite. Nema ničeg lošeg u ugađanju sebi.

Svi moramo povesti računa o sebi, posebno u ovom nemilosrdnom vremenu.

Strelac

Pre ili kasnije, strah od neuspeha prouzrokovaće vaš kolaps. Strelac se kladio da će u životu uspeti. Ali ne razumete da rizik doprinosi postizanju apsolutnog uspeha u životu.

Ne smete dopustiti da vam strah uništi uživanje u životu. Pobedite strahove i shvatite koliko ste zaista jaki.

Jarac

Svoj život tretirate kao suparništvo, s vremena na vreme i upoređujete se sa drugim ljudima, mada biste umesto toga trebalo da gledate sebe u ogledalu.

Činjenica da su drugi postigli mnogo više od vas, ne čini vas gorim od njih. Prestanite da pratite druge ljude i zagledajte se u sebe.

Vodolija

Zaglavili ste se u prošlosti, iako morate da shvatite da dosadašnje greške ne određuju uvek budućnost osobe.

Tretirajte svaki novi dan kao prazan list. Prestanite da se osvrćete, živite u sadašnjosti i ne zaboravite da gledate u budućnost.

Ribe

Okružili ste se lošim društvom. Prestanite da komunicirate sa onima koji vam ne dozvoljavaju da se razvijate i pronađite normalne prijatelje.

U suprotnom, nikad nećete biti u stanju da u potpunosti ostvarite svoj divni potencijal.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime