Kako potrošiti milion?

0

 

Ogroman novac je predstavljen planetom Jupiter. Da bismo videli kako će neko reagovati na iznenadno bogatstvo, sagledaćemo kako se Jupiter oseća i ponaša u svakom od 12 astroloških znakova.

Ako je srećni dobitnik osoba s naglašenim znakom Ovna, novac će brzo biti potrošen. Ako se Bik naglo obogati, on će svoju sreću osigurati u banci ili će pazariti skupocene nekretnine. Ipak, bez obzira što je veliki materijalista, ovo mu neće doneti emotivno zadovoljstvo i sreću.

Blizancima je Jupiter (veliki novac) u izgonu. To znači da novac ne bi našao svoj cilj i bio bi prebrzo potrošen, naročito ako bi novac delili braći, sestrama, komšiluku. Rak bi bio najsrećniji jer bi sve uložio u velike nekretnine, praveći ogroman dom u kome bi, ako se on pita, živela cela porodica.

Lav će iznenadno bogatstvo slaviti putujući po svetu. Veliki novac bi bio sredstvo da sebi priušti život sačinjen od zabave i veselja. Devica će vest o velikom bogatstvu primiti vrlo pribrano, a uložiće u pokretanje biznisa.

Vaga će, kao i Lav, krstariti planetom. Nakon što obiđe glavna mondenska mesta, centre zabave ali i ulepšavanja, ostatak novca će uložiti u umetničke predmete i antikvitete. Škorpija će bogatstvo iskoristiti za proučavanje misterija i obilazak opasnih lokacija.
Strelac će novac uložiti u obrazovanje. Glad za znanjem se može manifestovati i kroz mahnitu kupovinu svega što obećava saznajno otkrovenje. Uz to, pored Lava i Vage, i ovo je znak koji će višak novca rado potrošiti na putovanja i zabavu. Jarac će novac čuvati i štedeti, neće se zaletati u nekakva ulaganja. Jupiter je u ovom znaku u padu, pa to znači da novac u rukama ovih ljudi gubi vrednost, do toga da može čak i da zastari.

Vodolija će novac uložiti u dobrotvorne fondove i razne organizacije koje će se baviti humanitarnim radom jer je to teren koji će je usrećiti.

Ako nekome treba dati ogromno bogatstvo, to su Ribe, jer će one svoj novonastali finansijski višak razdeliti sirotinji, siroćićima, bolesnima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here