pixabay.com

Za prevremenu ejakulaciju većinom je kriv psihički faktor, a ne fizički, pa se seksualna izdržljivost može povećati prirodnim metodama, tvrdi Džejn K. Alende, autorka knjige “Increase Your Sex Power Naturally”.

“Muškarci koji prerano ejakuliraju tokom seksa treba da poboljšaju rad neuronskog sistema kako bi povećali seksualnu izdržljivost. Najvažnije je ojačati ljubavni ili pc mišić, a kada on ojača, moći ćete duže da izdržite u krevetu i pružite svojoj partnerki bolji seksualni užitak”, navodi ona.

“Jedan od najboljih načina da povećate svoju seksualnu izdržljivost u krevetu je metod ‘kreni-stani’. Vežbati se može tokom seksa ili dok sami masturbirate. Prestanite sa svom stimulacijom i izvadite penis (ako se seksate) kada osetite da ste toliko uzbuđeni da biste mogli da ejakulirate za minut. Zatim se opustite i pričekajte dok ne dobijete kontrolu nad svojom uzbuđenošću i dok vas ne prođe nagon za ejakulacijom”, savetuje autorka knjige.

Ukoliko vodite ljubav, za to vreme promenite pozu ili partnerku zadovoljavajte oralno. Kada ste sigurni da vas je prošao nagon za ejakulacijom, nastavite seksualnu stimulaciju. Ovu vežbu možete ponavljati koliko god želite.

“Umesto metoda ‘kreni-stani’, možete isprobati i tehniku ‘pritisne tačke’. Nekoliko trenutaka pre ejakulacije, pritisnite ljubavni mišić koji se nalazi između anusa i testisa. Ako ste početnik, trebalo bi da u isto vreme prestanete sa seksualnom stimulacijom za svaki slučaj. Posle nekog vremena, moći ćete da izvedete ovu tehniku bez zaustavljanja seksualne stimulacije”, pojašnjava Džejn K. Alende.

“Pritiskajte ljubavni mišić dok ne prestane ejakulacijski nagon. Početnici bi trebalo da pritiskaju mišić dodatnih deset sekundi”, dodala je ona.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime