Kako se jedna baka spasila od manijaka?

0

Ogrebala manijaka po polnom organu
 

Sve se desilo u noći između četvrtka i petka u Negotinu, u stanu u kome živi starica. Napasnik je na silu upao u njen dom i, uz pretnje, zatražio da mu da novac. U protivnom, joj je zapretio da će joj "presuditi“‘.

 

Baka je, prema saznanjima "Novosti" iz istrage, napadaču odgovorila da ima nešto malo novca, koji može da mu da. Ali, ovaj joj je kazao "da laže" i nasrnuo na nju.

 

"S. D. je nesrećnu ženu oborio na pod i udario je nekoliko puta. Posle toga je ustao i skinuo pantalone, s namerom da je obljubi", navodi sagovornik blizak istrazi. -"D. S. je ponovo nasrnuo na baku, koja je bila na podu. Legao je preko nje, ali ga je starica, najpre, ogrebala po licu, a potom i po – polnom organu. Napasnik je kriknuo, navukao pantalone i pobegao glavom bez obzira.

 

Starica je zatim pozvala zeta, koji je odmah obavestio policiju o ovom nesvakidašnjem događaju. Organi reda su ubrzo stigli na mesto incidenta, a nakon kraće potrage nedaleko od bakinog stana pronašli su i D. S. koji se previjao od bolova.

 

Protiv D. S., koji je već trebalo da služi zatvorsku kaznu zbog krađe, podnete su prijava zbog razbojništva i nedozvoljenih polnih radnji, posle čega je sproveden iza rešetaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here