Kako staviti tačku na ljubav

0

hdwallpapersbackgrounds.com
 

Ovna je najlakše ostaviti ako mu odluku saopštimo naglo i na javnom mestu. Možda je ljut na početku, ali ubrzo utehu nalazi u drugoj vezi. Bez obzira na njegovu impulsivnost, ako se nađe u lošem braku, spreman je na dugogodišnje trpljenje.

Bik je izuzetno posesivan. Ukoliko želite da raskinete s njim navedite ga da poveruje da je u vaš život već ušla treća osoba. Osim toga, budite spremni da će mu trebati dosta vremena dok preboli pomisao da je neko drugi dobio ono što je bilo njegovo vlasništvo.

Blizanci su prilično površni u ljubavnim odnosima. Zbog toga ih svaka preterana bliskost plaši i opterećuje. Ako želite da se rešite svog partnera rođenog u ovom znaku, navalite na njega strastveno i zahtevno. Zbrisaće od vas glavom bez obzira.

Trezvene Vodolije

Vodolija ljubi svoju slobodu. Raskid će prihvatiti trezveno i dostojanstveno će vam poželeti sreću. Ako želite da ona prva ode, pokušajte da kontrolišete njeno kretanje ili da ograničite krug prijatelja. Nestaće iz vašeg života zauvek.
Ribe su sposobne da trpe. Za njih ne postoji valjani razlog zbog koga bi lako prihvatile raskid. Spremne su da plaču, mole i boluju, samo da bi vas naterale da se predomislite. Najbolje rešenje jeste da odete brzo, bez suvišnog pravdanja.

Rak je požrtvovan i sklon samokažnjavanju pa ga je, zbog toga, teško navesti da prvi napravi korak raskida. Da biste izbegli dugotrajnu agoniju raskinite s njim naglo i otvoreno, a onda prekinite sve kontakte kako mu ne biste davali prostora za eventualni povratak.

Lav ne podnosi kritike. Navedite ga da poveruje da ga ne poštujete i da ne vidite koliko je savršen. Ipak, vodite računa da ne preterate, jer njegova ranjena sujeta može proizvesti mukotrpan razlaz tokom koga vas može iznenaditi tamna strana njegove ličnosti. Navedite ga da on bude taj koji stavlja tačku na vašu ljubav.

Devica je razumna. S osobom koja je rođena u ovom znaku možete o svemu otvoreno razgovarati. Bez obzira na to koliko je povređena, razumeće vaše motive i ostaće vam prijatelj. Ako želite da je navedete da ona prva ode, budite aljkavi, neodgovorni i nezainteresovani za razgovor.

Vagama je partner neophodan. Zbog straha od samoće sposobna je da dugo odlaže prekid loše veze. Najbrži način da raskinete s njom je preljuba. Osim toga, pobeći će od vas ako ste neuredni, nekulturni i u društvu neotesani. Ne brinite, njena patnja traje kratko, već sutradan je našla novog partnera.

Škorpija je isključiva. Može se reći da je ovo najnezgodniji znak s kojim nema šale. Bez obzira na to da li je veoma zainteresovana za vezu, ona će uvek dati sve od sebe da raskid ide po njenim pravilima. Kako god da se postavite, velike su šanse da će vas proganjati.

Strelac je bučan i slatkorečiv. Neka vas ne zavarava njegova teatralnost, on će brzo pronaći novu ljubav. Ako želite da ga oterate, kažite mu da je dosadan, netalentovan i uporedite ga s najgorim primerima.

Jarac ne odustaje. Da biste s njim raskinuli, morate biti raskalašni, bučni, nekonvencionalni, pa čak i neverni. Čak i ako sve to uradite, može vam se desiti da vam sve oprosti. Izbegavajte neku komplikovanu taktiku, jer ako raskinite na častan i pošten način on će to prihvatiti i poštovati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here