Kako su poznati pokazali solidarnost

0

Udomio jednu porodicu i skupio veliku količinu pomoći: Džej Ramadanovski 

 

Poznati pevač Džej Ramadanovski nije časio ni čas već je odmah primio dve porodice evakuisane iz Obrenovca i skupio veliku količinu pomoći.

 

– Duša me moja boli. Ne mogu da pričam od plača i nerviranja. Pevam 30 godina i reklama mi ne treba, hoću da pomognem ljudima. Dve familije iz Obrenovca sam primio kod sebe. Sa svim svojim ortacima i rođacima sa Dorćola nakupovao sam dušeke, jastuke i ćebad, i sve sam to postavio u svoj klub koji imam u Beogradu. Kuva se pasulj, grašak i sve što treba. Kao u ratna vremena. Takva je situacija. Hoću svima da pomognem i pozivam sve da dođu kod mene – rekao je Džej.

 

U akciju se odmah uključila i Viki Miljković koja je u dva navrata nosila pomoć u Šumice, u još dva prihvatna centra pomagala lično a uz sve to organizovala je i skupljanje pomoći iz Švajcarske.

 

Među prvima prionuo na podizanje barikada u Šapcu: Nikola Rokvić
 

Nikola Rokvić bio je jedan od prvih koji su otišli da podžu barikade u Šapcu i koji se uključio u akcije pomoći. Bio je zgrožen činjenicom da je bilo i onih koji su nažalost u jednom ovako tragičnom trenutku odlučili da otvore klubove umesto da pomognuČ

 

– Necu da sudim ali mi malo bude neprijatno kada se cujem sa nekim a doticni u izlasku…Da li stvarno klubovi rade i ima u njima ljudi? –

 

Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša, poznata po tome što goinama kroz svoju fondaciju pomaže ljudima ni sada nije sedela skrštenih ruku već je ponudila smeštaj za ugrožene

 

– Ako treba smeštaj, ja mogu da primim četvoro ljudi – oglasila se Snežana Divac na svom Tviter profilu.

 

Pomoć je pruižio i suprug Dragane Mirković, Toni Bjelić. Toni je u Srbiju dovezao dva kombija puna hrane, vode i ostalih stvari koje su neophodne ugroženima, a koje je ostavio na Sajmu.

 

 

Primila nekoliko porodica i pozvala sve da isto učine: Goga Sekulić
 

Goga Sekulić je udomila nekoliko porodica i pozvala sve da pomognu koliko mogu.

 

– Moja porodica i ja smo u porodičnoj kući primili nekoliko porodica iz Obrenovca. Pomozite ako imate kako, a najmanje što možete je da posaljete prazan SMS na 1003. –

 

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana donirali su kamion vode a poznati voditelj Ivan Zeljković ponudio je smeštaj u svojoj kući onima kojima je to potrebno.

 

Otkazao koncert u znak solidarnosti: Vlado Georgijev 

 

Vlado Georgijev otkazao je svoj koncert u znak solidarnosti a bio je ogorčen na one koji su ovu nesreću pokušali da iskoriste.

 

– Nikad nikome nisam želio zlo. Ovima što sada kradu u Bariču i Obrenovcu želim svo zlo ovog svijeta

 

Neki poput Nigora bili su besni što svi moraju da objave koliko su pomogli umesto da samo ćute i pomažu

 

– Zašto svi moraju da znaju da je neko nekome pomogao,šta, ja sam kao mentol,pomaži i ćuti!!!!  

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here