Kako zaustaviti Zvezdinog diva?

0

Agresivno na favorita: Vladimir Đokić
 

"Zvezdi ne možemo da pretimo, jer je ubeljivo najkvalitetnija ekipa u ABA ligi. Igra fantastično, dominantna je, ali mi imamo tim koji se ne predaje i koji će biti izuzetno motivisan. Jednostavno, izaći ćemo na teren i nateraćemo crveno-bele da pruže maksimum", rekao je Vladimir Đokić, šef struke valjevskog Metalca.

 

Valjevci u poslednje vreme pružaju odlične partije, posebno pred svojim navijačima. O interesovanju publike za ovaj duel nije potrebno posebno govoriti. "Hala sportova", izvesno je, biće prepuna.

 

"Trudićemo se da igramo borbeno i mudro. Bićemo agresivni, učinićemo sve što je do nas. Naravno, u ovom meču mnogo toga zavisi od igrača Zvezde. Biće umorni od putovanja u Valensiju, međutim, oni imaju roster od 12-14 izuzetno kvalitetnih košarkaša, tako da je sigurno da su apsolutni favoriti", ne gubi nadu Đokić.

 

Grejanje u "Hali sportova" na kašičicu

Valjevski tim već danima muku muči sa treniranjem u hladnoj valjevskoj "Hali sportova". Tek 20 do 40 minuta grejanje bude uključeno, mnogi igrači su bili prehlađeni, igrali pod temperaturom…

"Još dok sam bio junior Metalca, problem je uvek bio isti. Nema nafte, nema grejanja… Ja to stvarno ne razumem, dokle će tako da bude. Gde god odemo na gostovanje uživamo u toplim dvoranama. Ovo je 21. vek, a mi u Valjevu još pričamo o takvim stvarima. Tu smo, gde smo, snalazimo se", rezigniran je Đokić.

"Vilijams je pokretač svih Zvezdinih akcija, sa fantastičnim asistencijama, baš ubojit košarkaš. Marjanović i Vilijams su dva igrača koja moramo da zaustavimo. Tu je i par reprezentativaca Srbije i Slovenije, tako da će zadatak biti vrlo težak, ali nećemo se obrukati", poručio je Đokić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here