Pexels.com

Kod žena je najčešći motiv u erotskim snovima seks s prijateljem ili pak radnim kolegom, dok je muškarcima na prvom mestu po učestalosti javljanja seks s bivšom partnerkom, ali i neke sramotne seks situacije…

Seksualni snovi ne mogu se prizvati, kao ni druge vrste snova, ali nekako nas najčešće iznenade kad se dogode, naročito kad se u njima događa ono o čemu ne razmišljamo u stvarnosti, te je vrlo zanimljivo do kakvih scenarija dolazi naša podsvest.

Prema istraživanju koje je obuhvatilo 1.000 muškaraca i isto toliko žena, pokazalo se da pripadnice lepšeg pola najčešće sanjaju seks s nekom bliskom osobom – prijateljem. Najpopularniji san kod muškaraca je nešto sasvim drugo – seks s bivšom partnerkom.

Naravno, važno je zapamtiti da svoje erotske snove ne bi trebalo da shvatate preozbiljno, jer to ne mora nužno da znači da želite da se ta stvar dogodi i na javi.

Nešto manje od polovine ljudi koji se redovno prisećaju snova, često sanjaju seks, a oko 15 posto njih svodi se na neki neprimereni seks scenario.

Top 10 najčešćih erotskih snova za žene

1. Seks s prijateljem
2. Seks s kolegom
3. Seks sa strancem
4. Seks sa trenutnim partnerom
5. Partnerova prevara
6. Seks s bivšim
7. Seks sa slavnom osobom
8. Seks sa šefom
9. Grupni seks
10. Seks s nekim koga mrze

Top 10 najčešćih erotskih snova za muškarce

1. Seks sa bivšom partnerkom
2. Sramotni seks scenario u kojem nešto pođe po zlu
3. Grupni seks
4. Seks sa slavnom osobom
5. Seks na javnom mestu
6. Nevera partnerke
7. BDSM seks
8. Seks s koleginicom
9. Seks s prijateljicom
10. Seks s neznankom

Svake noći sanjamo oko dva sata, a većina se zapravo svodi na svakodnevne stvari. Ipak, ponekad se u snovima mogu javiti i snažna osećanja koja često stoje iza seks snova.

Naravno, mnogi seksualni snovi jednostavno odražavaju želju za seksualnim zadovoljstvom, ali ponekad su toliko nelogični – u snu imate seks s nekim ko vam se u stvarnosti na primer uopšte ne sviđa. Taj neobičan faktor zapravo otkriva kako snovi nisu uvek ono što nam se čini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here