pixabay.com

Devica će proučavati subjekt svog interesa i beležiti bitne informacije, a Vaga će odigrati igru kojom će osvojiiti vaše srce… Evo kako da prepoznate da je neki znak zaljubljen u vas.

Ovan

Budući da je jedan od najbržih, najizbirljivijih i samouverenijih znakova, retko će skrivati da je zaljubljen.

– Zavodiće vas, ali pre nego što vam uopšte priđe, Ovan će se pobrinuti da izgleda najbolje što može. Biće nasmejan od uva do uva – objašnjava astrološkinja Sindi Mekin.

Bik

Bik je fiksni zemljani znak kojim vlada Venera. Prema Mekin, biti fiksni znak znači da oni imaju tendenciju da ostanu na mestu.

– Da nije Venere, planete koja, između ostalog, predstavlja ljubav, romantiku i lepotu, Bik ne bi imao baš puno sreće u ljubavi. Srećom, imaju fino nameštena čula i kad se zaljube njihovi osećaji su iskreni, pa se mogu “pročitati” – objasnila je astrološkinja.

Oni su majstori suptilnog flerta. Vole svoj prostor, ali ako primetite da vas dodiruju po ramenu ili rukama, to je siguran znak da su krenuli u akciju, dodaje.

Blizanci

– Dvostruke prirode, ponekad ljudi s Blizancima nemaju pojma u kom smeru se razvija njihov odnos. Oni svima daju jednaku šansu, što znači da će sa svima flertovati, ali kad im se neko zaista svidi, stvari mogu postati jako zbunjujuće – upozorava Mekin.

Ona objašnjava da će se Blizanci u jednom trenutku ponašati kao da ste zvezda njihovog programa, a drugi put hladno i nedostupno. Napominje da je to dobra stvar iako se čini kao loša, jer kad se Blizanci kontradiktorno ponašaju, to je jasan znak da su se zaljubili.

Rak

– Iako su Rakovi puni kardinalne energije, što znači da pokreću akcije, oni su takođe vodeni znak, koji ih čini osetljivim i stidljivim – kaže Mekin.

Ukratko, zaljubljeni Rak će jako teško nekom prići jer je stidljiv.

– Zaljubljeni Rakovi će se držati podalje, a ako ostvarite kontakt očima verovatno će pocrveneti i skrenuti pogled. Oni nisu od onih koji će doći i jasno pokazati da im se neko sviđa, nisku skloni takvom riziku – dodaje.

Lav

Astrološkinja ističe da zaljubljeni Lav nikako nije suptilan. Oni uvek vole da budu u centru pažnje, ali kad im se neko sviđa, još će se dodatno potruditi da pokažu svoju “najbolju stranu”.

– Kad napokon ostanu sami s nekim ko im se sviđa, biće topli, veseli i puni pažnje, a ako se odluče na vezu, u nju će puno ulagati i isto to očekivati od svojih partnera – kaže Mekin.

Devica

Zaljubljena Devica neće nikako pokazati svoja osećanja, već će posmatrati osobu koja joj se sviđa i beležiti uzorke u njegovom ponašanju, navike, šta voli i ne voli.

– Znaćete da se sviđate Devici kad počne da vam čini male usluge bez da ste pitali. Pobrinuće se da vam je prijatno u njenom društvu i počeće da nosi odeću u bojama koje vam se sviđaju – objašnjava Mekin.

Retko će napraviti prvi korak, ali će vas sigurno pozvati na grupni izlazak sa svojim društvom, dodaje.

Vaga

Venera vlada Vagom pa nije ni čudno da joj je ljubav jedna od osnovnih stvari u životu bez koje ne može da živi. Kad se zaljube, daće to jasno do znanja. Počeće da imitira vaše ponašanje i govor kako bi vam se što više približili, kaže Mekin.

Vage će bez problema napraviti prvi korak, ali to neće napraviti direktno, već će “zaobilaznim putem” dati do znanja da su zainteresovane. Ali to je sve samo gluma, objasnila je astrološkinja.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su skloni tajnovitosti i ne vole da otkrivaju svoja mišljenja i osećanja.

– Ali kad Škorpija pronađe nekoga kome ne može da odoli, ta osoba će toga biti i te kako svesna. Šta god radili pratiće ih Škorpijin intrigantan pogled – objašnjava Mekin.

Napraviće prvi korak, ali će nastavak udvaranja prebaciti na potencijalnog partnera kako bi proverile da li je zaljubljenost obostrana, dodaje.

Strelac

– Strelac je još jedan znak koji ne može da sakrije svoja osećanja. Oni imaju unutrašnju potrebu da “odapinju” svoje strelice istine i iskrenosti gde god idu. To je vatreni znak, koji je sklon putovanjima i lutanjima, tako da neće previše okolišati oko onog što žele – ističe Mekin.

Dodaje da će jasno pokazati kad se zaljube.

Jarac

Znak poznat po rezervisanosti i disciplini, kod Jarca je “prvo posao, pa igra” životno pravilo. Ali kad se zaljube, polako, ali sigurno će prići svom potencijalnom partneru.

– Njegovo ponašanje će biti kao kod starinskog gospodina, što će se činiti pomalo nestvarnim, ali ta njegova nespretnost u zavođenju je pravi pokazatelj koliko mu se neko sviđa – objašnjava.

Dodaje da su inače Jarčevi veoma staloženi i žele da pošalju sliku svetu kako su stabilni i u miru sa samim sobom. A kad su zaljubljeni, ta fasada pada i uradiće sve kako bi pokazali da im je neko najvažniji na svetu.

Vodolija

Vodolije vole ljude i smataju da su im svi prijatelji. Na drugu stranu, objašnjava Mekin, obdareni su sposobnošću da odvoje emocionalne probleme i da budu objektivni u rešavanju problema. Zbog toga znaju da se čine hladnim.

– Ali kad primetite da je Vodolija nervozna i da je počela da se meškolji, to je siguran znak da joj se sviđate. Blistaće nekim novim sjajem, stalno će se smejati i izgledaće kao da više poskakuje nego da hoda. To je jasan pokazatelj da je zaljubljena – objašnjava Mekin.

Ribe

– Iako su Ribe jako dobre u čuvanju i skrivanju tajni, one svoje srce nose na rukavu, a kad im se neko sviđa teško je reći da li samo sanjare ili stvarno razmišljaju o vama kao partneru – objašnjava astrološkinja.

Dodaje da je jedan od znakova da se sviđate Ribama taj što će hteti sve više vremena da provode s vama, jer inače vole da vreme provode same.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here