Printscreen
Kalina Kovačević

Poznata glumica Kalina Kovačević gostujući na televiziji K1 istakla da i u ovim teškim vremenima valja sačuvati vedar duh.

– Ja uvek imam nadu da možeš nešto da promeniš. Život je neprestana borba i tu borbu trebalo bi iskoristiti da postaneš bolji čovek. Uvek bi trebalo širiti vedar duh i pozitivnu energiju, suočavati se sa strahovima, a radovati se svemu novom što nam dolazi i čemu idemo u susret. Ja sam uvek optimista – rekla je Kalina u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

Kada je o porodici reč, Kalina je istakla da je beskrajno zahvalna svojim roditeljima koji uvek rado čuvaju njene ćerke.

– Živeo “baka i deka servis”. Mnogo sam srećna što moji roditelji nisu od onih koji “kvare” unuke već uvek poštuju dogovor. Naročito moja mama, uvek se sa mnom dogovori šta se ruča, da li slatkiši smeju ili ne smeju da se jedu. Ta ljubav koju pružaju mojim ćerkama ostaće im, verujem, zauvek urezana u DNK – rekla je Kalina Kovačević.

Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću otkrila je da joj je proteklih deset godina proletelo.

– Miona ide u četvrti razred i srećna sam što njena učiteljica đake ne opterećuje gradivom u ovom nezgodnom trenutku. Ali, ona je veoma ambiciozna i odgovorna, i meni je najvažnije da ona ima želju da uči i da sama sedne da nešto čita ili radi domaći. Ja joj naravno dajem primer, jer me često vidi kako čitam ili učim francuski i turski jezik. Anika ima 18 meseci i sve je zanima, ona je veselo dete. Već želi da zna sve šta radi njena sestra, stalno je kod nje u sobi, a nastradala nam je i jedna zavesa u domu koju je išarala – rekla je glumica.

Poznata glumica kazala je i da je svesno napravila dve godine pauze u profesionalnom životu kako bi provela vreme sa drugom ćerkom, jer joj je tokom prve godine života – najpotrebnija.

– Došlo je brzo vreme i za posao i mnogo mi je važno da radim, kao uostalom i svakoj ženi, da bude ostvarena i na tom polju. Presrećna sam ulogom u seriji “Vreme zla” koju ćemo tek gledati. To je divna serija i u njoj igram sa predivnom ekipom: Žarko Laušević, Goran Šušljik, Goran Bogdan, Nada Šargin, Nataša Ninković… Goran Bogdan je sjajan kolega i talentovan glumac i zaista mi je čast da sa njim radim. I dalje snimamo tako da ćemo se još družiti i mnogo sam srećna zbog toga. Tumačim lik Danice, prave srpske žene sa sela i presrećna sam jer prvi put igram takvu ulogu. Takođe, raduje me i to što smo u seriji pokazali i svu patnju žena u tom teškom periodu, radnja serije počinje 1939. godine. Uvek se samo govori o muškarcima kao vojnicima, ali važno je setiti se da su i žene bile pogođene, da su preuzimale muške poslove, da su brinule i o deci i o starijima kod kuće, da su potom brinule i o ranjenicima – ispričala je glumica u emsiji “Kec na jedanaest”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here