EPA/JUSTIN LANE
Kanje Vest i Kim Kardašijan

U seriji novih Tvitova koje je objavio, reper Kanje Vest je napisao da je želeo da se razvede od Kim Kardašijan još nakon što se sastala sa njegovim kolegom Mekom Milom u hotelu, a potom je njenu majku Kris Džener nazvao “Kris Jong Unom”, poredeći je sa liderom Severne Koreje.

On je potom nastavio, ponovo govoreći da je Kris pokušala da ga hospitalizuje, kao i da ga je supruga Kim Kardašijan “raazočarala” jer je poslala javno saopštenje bez dogovora sa njim.

“To nije ono što žena radi svom mužu”, napisao je on.

Izvor za britanski San navodi da Kim i Kanje već neko vreme žive razdvojeni, kao i da su “gušili jedno drugo” tokom karantinske izolacije zbog pandemije koronavirusa.

On je takođe nazvao Kim Kardašijan i njenu majku “belim rasistima”, navodeći da živi u filmu “Get out” – horor ostvarenju u kome tamnoputi muškarac pokušava da pobegne od svoje supruge rasiste i njene porodice.

Popularni reper prvobitno je objavio na Tviteru da je njegova supruga Kim Kardašijan Vest pokušala da ga, kako je rekao, zatvori zajedno sa psihijatrom, nakon njegovog skandaloznoj predizbornog skupa u Karolini, kojim je najavio svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore u SAD.

Izvor govori da je Kim Kardašijan zapretila razvodom slavnom reperu, ukoliko, kako izvor kaže, ne prekine sa svojim političkim angažmanom. Ono što je razbesnelo Kim Kardašijan, jeste Kanjeovo priznanje na predizbornom skupu, prilikom kojeg je rekao da su njih dvoje razmišljali da abortiraju najstariju ćerku Nort.

On je isprva objavio nekoliko skrinšotova prepiske sa Kim Kardašijan, da bi ih potom obrisao. U svojim Tvitovima vređao je i svoju taštu, odnosno majku Kim Kardašijan – Kris Džener. Naveo je da se ona udružila sa njegovom suprugom kako bi ga proglasili ludim, a potom je objavio i prepisku sa Kris Džener, u kojoj joj je zabranio da viđa njegovu decu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here