www.mtel.global
Bogata ponuda TV programa

Najveći i najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs, tradicionalno obeležavamo u krugu najmilijih, u svom domu, okruženi njegovom toplinom i ljubavlju porodice.

Nedelja koja u svaku kuću unosi radost i veselje, i ove godine za naše ljude u dijaspori biće drugačija – pod epidemiološkim merama, bez masovnog dolaska u otažbinu.

Međutim, za osećaj kao “kod kuće”, biće dovoljno da izaberete jedan ili koliko god želite kanala iz bogate ponude TV programa u okviru MTEL TV-a.

U MTEL TV ponudi je više od 30 filmskih i serijskih kanala, ali i isto toliko TV programa koji se bave zabavom i edukacijom.

Za Vaskrs na kanalu BN TV biće emitovan celodnevni vaskršnji program sa učešćem velikog broja pevača i sa uživo uključenjima, dok će gledaoci u večernjim satima moći da se opredele za neke od trenutno aktuelnih serija na Superstar TV. Nakon bogate praznične trpeze, za praznik ćete se nasmejati uz seriju “Slatke muke”, u kojoj glavni lik, Andrija Milošević glumi samog sebe – TV zvezdu, poznatog komičara, ali i običnog porodičnog čoveka koji se bori sa svakodnevnim problemima, a zbog trvdoglavosti, često upada u čudne, komične situacije.

Za ljubitelje “sapunica”, dobar izbor je i jedna od najgledanijih serija u Srbiji, “Igra sudbine”, u  kojoj Milica Milša, Slobodan Ćustić, Luka Raco, Stevan Piale i drugi, pokazuju da sva iskušenja poput neočekivanih obrta ljudske sudbine, skandala, spletki, intriga i izdaja, mogu da pobede samo porodične i prijateljske emocije.

MTEL TV vam omogućava da u svakom trenutku, gde god da ste, pratite sliku vrhunskog kvaliteta, a sve što ste propustili možete gledati i do 7 dana unazad.

Želimo vam srećne nastupajuće praznike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here