Velika kladioničarska afera dogodila se u španskoj Primeri zbog sumnje na nameštanje utakmica u finišu sezone, a pod posebnom lupom je Valensija u borbi za Ligu šampiona.

Prema tvrdnjama španskih medija, osobe koje su uhapšene su razgovarale sa kapitenom Lacija Ćirom Imobileom, koji se navodno “redovno” ilegalno kladio na neke od utakmica.

Njegov advokat je demantovao te navode i izjavio da je Imobile “potpuno nepotreban u vezi s tim pitanjima i da kategorički poriče bilo kakvu umešanost”.

– Fudbaler mi je već rekao da produzmem pravne korake protiv svakog ko na bilo koji način šteti njegovom ugledu, imidžu i profesionalnom dostojanstvu. Zato upozoravamo svakoga da ne priznaje i širi vesti koje su potpuno lažne – saopštio je Ćirin advokat.

Transkript koji je procureo najpre u madridskoj “Marki”, a zatim i preko španskih medija, takođe je utvrdio da je s nekoliko igrača Frozinonea, koji je ispao u Seriju B, pokušano nameštanje utakmica.

Imobile je u karijeri, osim u nebesko-plavih iz Rima, branio boje Juventusa, Torina, Đenove, Borusije Dortmund i španske Sevilje, dok je za “azure” odigrao 37 mečeva i postigao sedam golova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here